IF U DONT KNOW WHO I AM PLEASE DONT JUDGE ME
NOBODY IS PERFECT & I AM NOBODY
::: aku bukan PUTERI dari KAYANGAN tapi aku PUTERI dari bumi KENYALANG :::
(◕‿◕✿)

Tuesday, June 12, 2012

Surat Cinta dari Hiroshima.


Assalamualaikum


Lameeenyeww akuww takkkww hupdateeww belogww (errrkkk perlu ke masalahnya nak tambah huruf 'w' pada huruf konsonan?) Yeah yeah.. aku has been very busy with life. Walaupun kehidupan aku hambar dan tak glamorous macam Korang namun aku tetap very vogue de vas, ok fine.. Apahal aku ni, perenggan pertama langsung tak da isi penting kot.

Korang Aku tengah bosan gila ni...Tapi mungkin lebih kepada gila daripada bosan. Disebabkan aku tak tahu nak buat apa, meh lah aku tanya soalan dekat diri sendiri lepas tu jawab balek sendiri. 

*apa perasaan sekarang??
*Tak ada perasaan tapi rasa macam nak update blog.

Eh! dah TER UPDATE PULAKKKKK ~~~


Anyway, selain bersenang lenang di waktu senggang, hobi aku juga adalah travelling. Tapi setakat ni aku baru pergi tempat dekat-dekat lah sebab semua perbelanjaan adalah sendirian berhad kan. Kalau nak tengok gambar meletop dalam blog ni tunggulah aku kumpul duit lama sikit baru boleh jejak kaki ke Korea ataupun Australia hihi. Atau mungkin ada orang nak sponsor? Anyone?

haaa hambik kau.. paham ke tak paham... mesti korang paham nama aku je kan... hihiihi

Ini la surat yang aku maksudkan.. surat chienta aku nie special sikit.. sapa yang boleh baca bagitau aku ye.. korang memang hebat la.. k lah tunggu entry seterusnya k.. nanti aku translate kan, sebab aku nak buat slide presentation plak jap lagi.. sebab esok aku di jemput untuk kasi ceramah di RIVERSIDE HOTEL berkaitan ENVIRONMENTAL HEALTH... =)



hmm penat tau nak buat satu satu entry .. aduhai... (budget retis la kan ! ahakz ..)

tata korang !!!