IF U DONT KNOW WHO I AM PLEASE DONT JUDGE ME
NOBODY IS PERFECT & I AM NOBODY
::: aku bukan PUTERI dari KAYANGAN tapi aku PUTERI dari bumi KENYALANG :::
(◕‿◕✿)

Saturday, March 26, 2011

kadang kadang tuhan timbulkan perasaan itu untuk kita lebih hargai DIA.


Awak nak tahu satu benda tak? saya rasa bahagia sangat bila awak take care sangat pasal saya. awak nak tahu satu benda tak? saya suka bila awak marah marah bila saya buat benda yang tak patut di buat. awak nak tahu satu benda tak? saya rindu gila dekat awak walaupun saya dah tegur awak. awak nak tahu satu benda tak? awak selalu bagi saya tak tidur malam sebab saya asyik duduk fikir termenungkan semua benda yang awak bagi tahu saya yang benda tak pernah saya terfikir dalam hidup saya. awak nak tahu satu benda tak? saya takut saya kehilangan awak. sumpah saya takut.. 

p/s: awak tolong jangan tinggalkan saya boleh?

Monday, March 07, 2011

selamat pengantin baru Nur Izzati & selamat bertunang kak AISYAH .

Assalamualaikum.
pernah dengar tak ungkapan, "Mungkin Tuhan menginginkan kita bertemu dengan orang yang salah sebelum bertemu dengan orang yang tepat buat kita".

Korang boleh renung-renungkan ungkapan tuh dan selamat beramal ;) Ok Straight to the point! Kesian korang menunggu dengan penuh setianya dekat blog aku ni. Dah la blog ni makin senyap sunyi sekarang, dah x de background song. Kesian blog ni, dah jadi blog yang bisu :(

Uish.. betol kan orang tua-tua dulu cakap, bila rindu nih kita tak boleh nak pendam lama-lama sampai jadi pekasam..nnt jadi bengkak. (mandai-mandai je cakap orang tua yg cakap ayat tuh...hoho). eyh tapi betol lah..nak2 bila jauh kannn.. lagi laaa.. terasa dia punye bahana rindu tuh. Wahh gituuuuu kannn. huhu. Minggu nih penuh dengan plan-plan yang dah dirancang 2-3 bulan lepas (x silap aku la). So far, Alhamdulilah semuanya berjalan lancar. HAHA. 

untuk beberapa hari ni, aku bizi, bizi besiap siap pergi kawen kawan kawan aku. pastu pergi majlis bertunang akak senior aku plak. huh, bile la turn aku kan ! alamak sedih ! jelez sangat sangat ok. sebab mereka sungguh cantik. nak tak nak kena tengok juga hari bahagia kawan kawan aku... okey jom layan gambar yang selalu buat aku jelez !!!
satu...
dua ...

tiga...
cak !!! ok kali ni aku betul betul nak puji ijad.. WEI KACAK !

nie pulak picture akak senior aku bertunang.
aku saja je duk sebelah die, nak ambik aura ! hihi
 p/s: hmm asyik orang je kawen. aku bile pulak eh !

Friday, March 04, 2011

Okey aku nak yang itu itu dan itu boleh?

Owh yeahh.. cuci mata amalan mulia (^_0)v peace !

Jika mahu mendapatkan yang SOLEH, kurangkan agenda menCARI si SOLEH, 
tetapi berusahalah menJADI yang SOLEHAH. 
Jika inginkan yang SOLEHAH, janganlah cerewet menCARI yg SOLEHAH,
tetapi berusahalah menJADI yg SOLEH.
Bertemu yg solehah, solehahnya dia belum tentu KEKAL. 
Bertemu yang soleh, solehnya dia boleh tentu BERTERUSAN.
 kerna si soleh dan si solehah adalah insan biasa. 
Perkahwinan adalah sebahagian daripada proses untuk MENJADI, bukan MENCARI..

p/s: amboi mas bulan mac nie dan dan kau jiwang jiwang kan !