IF U DONT KNOW WHO I AM PLEASE DONT JUDGE ME
NOBODY IS PERFECT & I AM NOBODY
::: aku bukan PUTERI dari KAYANGAN tapi aku PUTERI dari bumi KENYALANG :::
(◕‿◕✿)

Monday, March 07, 2011

selamat pengantin baru Nur Izzati & selamat bertunang kak AISYAH .

Assalamualaikum.
pernah dengar tak ungkapan, "Mungkin Tuhan menginginkan kita bertemu dengan orang yang salah sebelum bertemu dengan orang yang tepat buat kita".

Korang boleh renung-renungkan ungkapan tuh dan selamat beramal ;) Ok Straight to the point! Kesian korang menunggu dengan penuh setianya dekat blog aku ni. Dah la blog ni makin senyap sunyi sekarang, dah x de background song. Kesian blog ni, dah jadi blog yang bisu :(

Uish.. betol kan orang tua-tua dulu cakap, bila rindu nih kita tak boleh nak pendam lama-lama sampai jadi pekasam..nnt jadi bengkak. (mandai-mandai je cakap orang tua yg cakap ayat tuh...hoho). eyh tapi betol lah..nak2 bila jauh kannn.. lagi laaa.. terasa dia punye bahana rindu tuh. Wahh gituuuuu kannn. huhu. Minggu nih penuh dengan plan-plan yang dah dirancang 2-3 bulan lepas (x silap aku la). So far, Alhamdulilah semuanya berjalan lancar. HAHA. 

untuk beberapa hari ni, aku bizi, bizi besiap siap pergi kawen kawan kawan aku. pastu pergi majlis bertunang akak senior aku plak. huh, bile la turn aku kan ! alamak sedih ! jelez sangat sangat ok. sebab mereka sungguh cantik. nak tak nak kena tengok juga hari bahagia kawan kawan aku... okey jom layan gambar yang selalu buat aku jelez !!!
satu...
dua ...

tiga...
cak !!! ok kali ni aku betul betul nak puji ijad.. WEI KACAK !

nie pulak picture akak senior aku bertunang.
aku saja je duk sebelah die, nak ambik aura ! hihi
 p/s: hmm asyik orang je kawen. aku bile pulak eh !

1 comment:

Gen Fujita said...

Semoga mereka berbahagia ke anak cucu.