IF U DONT KNOW WHO I AM PLEASE DONT JUDGE ME
NOBODY IS PERFECT & I AM NOBODY
::: aku bukan PUTERI dari KAYANGAN tapi aku PUTERI dari bumi KENYALANG :::
(◕‿◕✿)

Saturday, February 26, 2011

aku tengah senyum kambing !

Assalamualaikum ~

argh rindunya nak buat entry, rasa mcm setahun dah  tak update blog ni.  okey tolong jangan percaya. korang apa kabar erk? hahaha bestnye soalan, budget ramai pembaca setia la pulak. Eh itu pun kalau ada la. lagi pon aku bukan nye belog tegar pon kan macam IRINE NADIA MARCELLO , HANIS ZALIKHA ,BEN ASHAARI okey saya memang sedar diri. 
opps tutup kes..
 
Minggu ni rasa penat sangat sampai nak tercabut kaki aku. mungkin sebab letih dengan tugas harian kat office yang tak pernah nak habis. talk about kerja, kerja dan kerja. tak pernah nak selesai. since take over tugasan baru ni, ade je kerja menyinggah di atas meja aku. none stop. tambahan dekat Sarawak nie, pilihan raya dah nak dekat. so persiapan to persiapan sometimes memang memeningkan kepala. telefon kat office pun tak pandai nak berhenti, bedering bagai nak rak. ada yang mengesah kehadiran la, ada  yang nak kompen inila itula, eee rasa nak putus je ha wayar talifon tue ~ nasib la aku nie baek

tapi walaupun begitu, skema gile sey ayat aku, petang tadi satu event yang aku anjurkan telah selesai dengan jaya nya. Terima kasih YA ALLAH. harap event event yang akan datang membawa seribu kejayaan seperti tadi.. ALHAMDULILLAH... suka tengok budak budak yang lain senyum kelegaan. syukur sangat !

^ ______________^

4 comments:

krole said...

wuahhh!!bestnyeee dia!!!hehehe...lawak r wak ni...mmm bru krole pasan..link krole ade dlm bloglist wak kan???izinkn krole ltak link wak kat bloglist krole ye~

pu3mas89 said...

@krole

eh eh mane de lawak.. mas ganaz ok.. wakaka (tolongpercaya!) amboi krol xkan baru prasan kot.. mas dah letak krol jadi bloglist mas 10 thn yang lepak kot ! (tolong percaya jugak tau) hahaha.. hmm sampai hati..

Sunah Mohammad said...

-sik jumpa shoutbox, mungkin sebab tenet lembap-

aok, deng..orang sarawak tok...:D

pu3mas89 said...

@Sunah Mohammad

yah.. mun shoutbox ada tek alu xkomen ktk kat entry kmk tok nak? haha.. oo org srwk duhal. area ne ba?