IF U DONT KNOW WHO I AM PLEASE DONT JUDGE ME
NOBODY IS PERFECT & I AM NOBODY
::: aku bukan PUTERI dari KAYANGAN tapi aku PUTERI dari bumi KENYALANG :::
(◕‿◕✿)

Monday, April 18, 2011

Aku dah Ashraf Muslim nak bertunang !!!! outchhh...

aku suke mamat berkaca mata... SMART..

Tajuk entry kali ini bunyi cam poyo giler macam betul je aku ada hubungan baik dengan pelakon kacak Malaya ini, Ashraf Muslim…hahahahhaaa..

Ashraf Muslim- Siapa tak kenal dengan Ashraf Muslim kan? Satu perkara yang aku respect pada Ashraf Muslim masa dia begini kepada media “Saya akan mengelak dari adegan berpegang-pegangan tangan atau bersentuhan dengan wanita termasuk semasa sesi fotografi. Jadi, saya tidak akan bergambar berdua-duaan dengan wanita dan berharap semua pihak meghormati keputusan saya.WOW.. tahniah Ashraf Muslim. i suke cara u ..

okey okey yang nie korang jangan nangis sampai keluar hingus tau... Ashraf Muslim akan bertunang dengan seorang gadis pilihannya berusia 24 tahun pada 23 April 2011 nanti. Dengar dengar gadis tue doktor perubatan yang sedang praktikal di hospital di Melaka. owh tidak aku CEMBURU.. Tapi tak pe lah, aku still lagi minat bakat Ashraf Muslim ni. sebab dia talented.

 
yang tak berapa nak ikhlas,
    Peminat Ashraf Muslim yang frust menonggeng.

2 comments:

IbuDhira said...

sukaaa juakkk ngn Ashrafff...secret admirer tok..hahhaha

CIK MASTURA said...

@IbuDhira

along hensem nya owh.. kmk pun di admire nya.. haha perasan kejap..