IF U DONT KNOW WHO I AM PLEASE DONT JUDGE ME
NOBODY IS PERFECT & I AM NOBODY
::: aku bukan PUTERI dari KAYANGAN tapi aku PUTERI dari bumi KENYALANG :::
(◕‿◕✿)

Friday, December 17, 2010

5 minit je pon.



As Salam semua. sebenarnya aku tengah bersiap nie nak pergi rumah nenek. tapi baru jap tadi aku pergi jeling dekat aku nye Fb. haris bagitau die ade main tagged tagged dengan aku.. after aku skodeng skodeng, aku tertarik pulak nak jawab soalan soalan si haris nie... so jom layan soalan soalan yang haris tagged.. (mode nak cepat pergi rumah nenek ! ) hahahhaa

1. Apa benda paling penting dalam hidup anda?
    *** KASIH SAYANG . fullstop.

2. Benda terakhir yang dibeli menggunakan wang sendiri?
    *** minyak kereta RM30. hahaha

3. Lokasi perkahwinan yang anda inginkan dan tema perkahwinan.
    *** owh yeah owh yeah. aku suke soalan ini. aku ingin sangat kawen ala ala mewah gitu. (opss berangan lagi)
         kalau boleh nak tema warna merah hitam. tapi bergantung pada bakal suami aku jugak la kan. 
         agak agak suami aku nanti setuju tak ek? hmm risau risau T_T
         
4. Adakah anda sedang bercinta sekarang?
     *** Angau sorang-sorang adalah rutin harian saya. <-- aku pergi cilok jawapan haris.. hahaha..

5. Berapa lama lagi anda akan mencintai kekasih anda?
    *** kalau tanya pada aku, semestinya aku akan jawab:
       " selagi dia masih menyayangi aku maka selagi itulah sedalamnya cinta ku pada diri nya" 
      .. perghh cantik tak ayat aku? hahhaa, tapi sebenarnya jodoh kan di tangan TUHAN, 
  jadi kita hanya boleh merancang dan berdoa agar ditemukan dengan seseorang yang menerima kita seadanya.

6. Novel/buku/majalah yang terakhir anda beli.
    *** buku --> PETUA SENTIASA CERIA oleh Dato' Dr Haji Mohd Fadzilah Kamsah
        (memang best sangat, sekaligus buatkan aku sentiasa awet muda. yeah ! hahaha )

7. Antara mak dan ayah, dengan siapa yang anda lebih rapat?
    *** MAK MAK MAK MAK MAK MAK MAK .

8. Namakan orang yang anda betul-betul ingin jumpa dalam hidup.
   *** aku nak jumpa kamu !

9. Adakah anda basuh baju sendiri?
    *** kalau baju warna putih semestinya aku cuci sendiri.
        tapi kalau baju yang biasa biasa aku guna machine jela.. <-- hahaha memang malas kan? opss kantoi.

10. Tempat yang betul-betul anda ingin pergi.
       *** aku nak pergi MEKAH dengan duit titik peluh aku sendiri. AMIN.
            nak pergi Dubai tapi aku tak pasti ape yang bes dekat sana, aku tetap nak pergi okey !

11. Peluk atau cium?
      *** nak dua dua leh?

12. TIGA benda tentang orang yang tag anda.
       *** Tinggi dari aku.
            poyo lebih dari aku.
            tak comel macam aku pon.. wakakaka..

13. Benda yang paling anda sayang dalam hidup?
      *** semua benda benda aku yang warna MERAH.

14. 5 lagu yang anda suka dan selalu dengar.
      *** aku suka lagu kat blog aku nie ha.. haha.. =)


2 comments:

harisu-sama a.k.a RS said...

hahah tQ jawab tag!
part cilok jwpn kmk ya nang jujur habis lah haha.
thnx again.

harisu-sama a.k.a RS said...

hahah tQ jawab tag!
part cilok jwpn kmk ya nang jujur habis lah haha.
thnx again.