IF U DONT KNOW WHO I AM PLEASE DONT JUDGE ME
NOBODY IS PERFECT & I AM NOBODY
::: aku bukan PUTERI dari KAYANGAN tapi aku PUTERI dari bumi KENYALANG :::
(◕‿◕✿)

Sunday, December 26, 2010

HAdiah birthday dari adek .



Hadiah dari adek untuk birhtday kakak kesayangan nya yang bakal menjelma. Walaupun awal beberapa hari dari tarikh yang sepatutnya, tapi aku tetap menerimanya dengan berbesar hati.. Adek kata die bagi hadiah nie awal sebab die nak jadi orang first yang bagi aku hadiah birthday. hihi terharu aku. Thanks dik.

Dalam surat tue adek ade tulis, die sayang aku sangat sangat, die tak sabar nak jumpa aku n nak borak borak dengan aku macam dulu dulu. iyela, adek aku duk jauh dari aku, kiteorang jarang jumpa. dik aku rindu kau sangat. aku tak sangka kau masih ingat aku minat MICKEY.  dek kau buat aku sedih ! aku rindu kau !

  
Dik aku rindu saat ini. ala masa kite lepak kat genting.. kita enjoy sangat kan? kalau kita jumpa kelak kita gambar macam nie lagi dik ahh ! eh kejap, aku ingat lagi, masa nie muka adik monyok sebab merajuk dekat mak kan? yela kan masa nie mak tak kasi kite 2 main roller coaster, mak cakap die takut kite 2 jatuh.. hahha kesian kan kite dik?

Wei ko ingat tak nie time bile? masa nie kite tengah cuti dekat PD. aku ambik gambar kau sembunyi sembunyi, kau tak tau pun aku snap picture kau kan?hihi  yela kau tue mata bukan main lagi tengok minah minah kat tepi pantai. mata kau siap tak berkelip kan dik? hahha... 

Gambar kau nie pulak masa kite dekat terminal one negeri sembilan kan? angah nak beli barang anak die tapi kau pulak sempat duduk atas bakul tue n suruh aku snap snap pic cute kau. so aku ape lagi, dengan ikhlas hati nye pun buat jugak ape yang kau suruh kan. hmm besnya ! yela AKU KAN KAKAK !


OKEY ini lah adik aku.
MOHAMMAD KHAIRUL AZLAN ISKANDAR
ADEK !
 





No comments: