IF U DONT KNOW WHO I AM PLEASE DONT JUDGE ME
NOBODY IS PERFECT & I AM NOBODY
::: aku bukan PUTERI dari KAYANGAN tapi aku PUTERI dari bumi KENYALANG :::
(◕‿◕✿)

Sunday, December 26, 2010

CONTEST MUSLIMAH ANGGUN 2

 kelik banner ini kalau nak JOIN !
Huhu malam ini disebabkan aku terlalu bosan tahap dewa, aku pergi la gedik gedik usha belog belog sape sape je yang aku nak usha. aku kelik sana aku kelik sini.. aku terjah sane aku terjah situ, tup tup aku jumpa satu kontes. Pergh CUN wei ! agak tersentak seketika. yela mane tak nye, tarikh due date kontes nie same dengan tarikh birthday aku tau, 30. Disember .. ish mane nye aku tak gatal nak JOIN !! mane lah tau ini hadiah birthday aku kan? hihi..

So tanpa segan silu & buat muka tebal aku terus join. walaupun tak ade sape yang tag aku tau. boleh kan CIK PENGANJUR yang COMEL COMEL ? hurm, boleh atau tidak aku tetap nak letak gambar aku nie. jom Terjah !


p/s: aku nak tag untuk belog Cik tom, belog Cik Nad & belog Cik lynn

2 comments:

Aimi Razman said...

cantik :) Goodluck !

n4dh!3r4 said...

mas, sory x sempat join contest neh.. huu~