IF U DONT KNOW WHO I AM PLEASE DONT JUDGE ME
NOBODY IS PERFECT & I AM NOBODY
::: aku bukan PUTERI dari KAYANGAN tapi aku PUTERI dari bumi KENYALANG :::
(◕‿◕✿)

Wednesday, September 22, 2010

i'm dying inside and nobody know it but ME.


mata sembab.bengkak gila,
mata yang sepet lagi sepet rupa dia,
aku penat,
rasa macam tak di hargai,
bila aku memerlukan pertolongan,macam macam alasan bagi,
sumpah rasa macam diri ni tak ada nilai langsung,

semalam,
lencun pipi,hidung tersumbat dengan hingus,
basah bantal peluk,
meratapi nasib,
seorang diri,
nak meluahkan ? tak ada yang sudi,
tak boleh nak call siapa siapa.kredit kosong,
harap ada yang sudi call pada waktu itu,tapi sepi dan gelap je skrin phone,
lagi sedih.
nak guna SOS top up.tapi tak boleh,

sebab dah guna dah aritu,
memang rasa lonely sangat sangat,
still nasib yang sama iaitu memendam,
aku
 nak luahkan dekat orang,
tapi
 orang tak ada,
dan seperti yang aku cakap kredit kosong,
aku memang mengharapkan keajaiban dengan tiba tiba kredit aku penuh,

tapi itu takkan jadi.
tertekan sangat.

"busy".yes.aku tahu korang semua busy,
busy dengan kerja semua,
& kadang kadang busy dengan televisyen.
tapi tak boleh ke luangkan setengah jam untuk aku ?
dan aku banyak kerja nak kena settle semua,
dan aku perlukan korang untuk minta pertolongan,
but kosong.tak ada langsung.
stress sangat sangat,


9 comments:

Azwandy Bin Muhamad said...

Salam...

Aih..kenak sedih jak tok bah...?
Tedahnya lok.
Huhu...
Semoga semuanya bait2 ajak k...

ierahoshin said...

sepet dah datang..~~itulahh..
ktk seru nama mek yaa..:P
nape ni..??

amira said...

dear... why,, pe yang buat u down mcm ni???

Wan_hazel said...

salam ktk..

kenak ngn nya tok eh...dalam hidup tok ktk ah..xda benda yg kita mok alu terus dapat..kdg2 kita perlu usaha n bla kita dh usha kita btawakal gik...

mun usha kita ya xmnjadi..adalah kebaikan lain yg akan dtg suatu ari klak..mungkin waktu tok ktk mngis tpi dudi ari klak ktk akan tersnyum ngenang nak dipadah kmk tok ada betul nya..eceh..


boh cedeh2 ah...setiap yg berlaku ada dugaan..dan setiap dugaan ada keajaiban nya..

.

lak mek rondeng ngn dak line kredit ktk ya suh masukn kredit RM 1000...hehehe...tenyum2 slalu..


kwn tetap ada utk ktk..
Walau xnampak ..walau xda.. masa ktk perlukan..tp doa tetap kmk panjangkan...

armouris said...

info tentang hidung tersumbat di SIHAT SELALU - Hidung Tersumbat

pu3mas89 said...

bang wandi:
ntah la kmk pun xtauk nak madah apa mek rasa.. tapi tiba2 jak rasa sedih... pelik nak??


ierah:
hi syg.. TQ sebab dtg time mas seru.. mas terharu sgt.. n thanks sebab mlm tadi bg mas senyum balik.. mas syg ierah sgt..

miera syg:
hi miera, mcm biasa la kadang2 mmg kite akan trasa kosong kan? so itu la yang mas rasa skrng..sukar nak luah dgn kata2, tapi cukup dgn air mata je kot.. thanks mira.. jgn risau k.. nanti ok la kot..

armouris:
wow.. gud info.. thanks..

pu3mas89 said...

wan hazel:
Thanks wan.. lama xloya ngn ktk.. alu senyum mek nangga komen ktk tek aii..

auk eh bna juak owh padah ktk.. "apa yang kita mauk xsemua nya akn dapat" hmm yup.. sokong glak2..

kmk xla mengharapakan sesuatu tapi mayb kmk terlalu berfikir n terus bepike mcm ne nak dpt apa yang kmk mauk ya.. tol x? mayb la k..

eh jap.. senyum alu kmk aii.. yala apa dgr ktk nak tlg mek top up byk2 sampe 1000 ya eh.. wah suka suka suka... =)

wan, doa yang terbaek k kmk ahh.. TQ kat ktk..

ierahoshin said...

hehe...syg ktk gilak2...
kalu mek da sana,mek pinjamkan bahu untuk ktk..~:)

pu3mas89 said...

ierah:

haa tue la pasal.. nanti kmk pinjam bahu ktk ahh.. kmk nak pinjam lama2.. blh kan kan kan? hehhe..