IF U DONT KNOW WHO I AM PLEASE DONT JUDGE ME
NOBODY IS PERFECT & I AM NOBODY
::: aku bukan PUTERI dari KAYANGAN tapi aku PUTERI dari bumi KENYALANG :::
(◕‿◕✿)

Thursday, September 09, 2010

posto posto !! SELAMAT HARI RAYA SEMUA.





"SELAMAT MENYAMBUT HARI RAYA"
sekiranya ada yang berkecil hati, tersilap kata, terkasar bahasa, termarah dan segala 'TER' lagi. 

Pejam celik pejam celik dah berlalu akhirnya ramadhan yang dicintai.. sampai ketemu lagi tahun depan insyaAllah.. Malam raya. Macam macam perasaan ada sekarang ni. Sedih, sayu ,hibaaa. Memori lama TER-imbau kembali. huhuhu. Dengan jari-jari ni aku menaip bermacam cerita untuk tatapan kalian sampai sekarang, jari yang sama jugak aku susun untuk mohon maaf dari semua kalau ada cerita-cerita aku yang tak best, atau kurang umph macam ketupat cicah rendang...




Aku cuma nak korang tahu aku ni cuma insan yang lemah d sisi-Nya.Tak selamanya mata memandang dengan ramah, hati menilai dengan jernih, dan mulut bicara dengan santun. Aku mohon maaf atas semua kesalahanku. Baik yang disengaja mahupun yang tidak, yang besar mahupun yang kecil, yang masih ingat mahupun yang sudah lupa. Semoga Allah mengampuni dosa-dosa kita. Semoga menjadi jiwa yang fitri teriring doa; 





Taqobalallahu minna waminkum taqobbal ya karim, ja’alanallahu waiyakum minal aidin walfaizin walmaghfurin.


Ucapan SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI” 
buat semua rakan-rakan yang tak jemu-jemu berkunjung ke blog “pu3” ini termasuklah pembaca senyap (silent readers).
dengan ingatan tulus ikhlas dari:
       
       

6 comments:

KAYROLE 'KAIXA' FAEZY said...

mas..rindu awak...hihi
selamat hari raya,maaf zahir batin..sorry,tahun tok xpat beraya ngan ktkorg gk..:)

Anip™ said...

selamat ari rye yer..

zanna's shoppe said...

slmt hari raya dek.. (^_^)

pu3mas89 said...

krol.. miss u 2 .. hihihi.. aku pun nak minta maaf oitt.. selamat ari rya krol....

pu3mas89 said...

selamat ari rya anip....

pu3mas89 said...

TQ sis zana.. selamat ari rya jugak...