IF U DONT KNOW WHO I AM PLEASE DONT JUDGE ME
NOBODY IS PERFECT & I AM NOBODY
::: aku bukan PUTERI dari KAYANGAN tapi aku PUTERI dari bumi KENYALANG :::
(◕‿◕✿)

Thursday, September 30, 2010

ok fine aku cemburu !!


Kau nak meluahkan perasaan cinta dengan cara yang sangat lain dari yang lain sehingga membuatkan si dia termenangis keterharuan sampai rasa nak cubit cubit pipi kau yang comel tu? Meh, jom kita tiru macam mana laki ni buat dekat orang yang dia nak luahkan tu. Sangat sweet macam gula kapas ok..

Ada sorang lelaki ni mahu meluahkan betapa dia sayang sangat dekat perempuan yang dia suka ni. Tapi bila dia luah dengan cara lisan, perempuan ni tak percaya sebab lelaki ni suka bergurau. So, sure lah dia tak percaya sebab takut apa yang lelaki ni cakap semua mainan semata mata.

Nak tahu apa laki tu buat? Laki tu sanggup beli beribu ribu cokelat bar yang harganya 10 hinggit lebih tu, dan berikan kepada semua pelajar perempuan universiti yang menginap di satu apartment ni .Dan memberitahu mereka suruh turn on or off (ada yang disuruh off. ada yang disuruh on) tepat tepat pada pukul 8 malam. Sila lihat hasilnya di gambar bawah.


ok now aku plak yang cair.. romantik seyyy !!!
aku nak jugak macam nie... 



2 comments:

Sophie Al-yahya said...

arghh..sweet giler laki nihh..!

pu3mas89 said...

haah tue la .. kite jeles ok !!