IF U DONT KNOW WHO I AM PLEASE DONT JUDGE ME
NOBODY IS PERFECT & I AM NOBODY
::: aku bukan PUTERI dari KAYANGAN tapi aku PUTERI dari bumi KENYALANG :::
(◕‿◕✿)

Sunday, September 05, 2010

hasil nukilan ku ketika mamai. haha


Saya baru bangun nih. Serius!! tido kul 3.45 am tadi. Tersedar sebelum kul 7.30 am. Comel kan saya update entry time2 tengah mamai. Saya baru bangun tido, rambut masih tercacak-cacak. Belum sempat nak tocangkan tinggi-tinggi macam ibu baru lepas pantang. Gigi pon tak gosok lagi, nafas bau macam ikan mati. Eleehhh.. biasalah tuh.. puasa kan. haha. Dan mata pon macam serupa tak bukak dan celik je. Cantik tak? cantik tak? <--nada gaya cam Eric Leeong. Memang, aku kalau nak cakap hati ke hati dalam blog nih, mesti pilih masa aku baru bangun tido. Masa tuh aku selalu mamai. Jadi, aku iyakan aje apa yang aku cakapkan walaupun ianya auta semata-mata.

Ok cukup! cukup! cukup ok! Kita masuk bab dan nada SERIUS pulak!~
okey kat sini aku nk kongsikan dengan korang semua pasal award yang aku dapat dari blogger kat luar sane. 


AWARD DARI 
comel kan award nie? mcm en tom & sis mira  jugak kan kan kan??
hmm kan aku dah kata korang mesti akan angguk angguk punya..

AWARD DARI 
banyak banyak award nie la yang lain dari yang lain aku dapat...
mak ceh bang wandy.. sori sebab kmk lambat pos entry tok.. boh marah mek ahh.. 
AWARD DARI 
nie plak award yang selalu aku dapat..
TQ adek atikah..muda2 lagi dah aktif dlm blog kan..
sis tikah nie hapi org nye.. sebab abg SYG die salu je di sisi dia kan ?

********************************************************

okey, stop award untuk hari nie ye.. 
now cite pasal kontes plak.. korang ingat x dulu aku ade join kontes MR n MRS lanun... 
ingat x? ok meh cni aku ingat kan korang ye.. 

okey aku menang contes ini ye.. TQ kepada tuan penganjur.. saya sungguh suka..
so semalam aku dah dapat dah hadiah itu.. aku dapat gelang tangan wei.. ade 2 plak tue.. kepada yg lain.. jangan jeles ya.. saya menang MOTO !!! time kasih tuan penganjur.. nanti buat kontes lagi k.. hahahhaa

haah ada satu lagi kontes yang aku join...nak tau ke tak nie? ok jom terjah kontes aku dan ray bon.

haa kontes nie pun aku menang jugak tau.. huh suke sangat.. TQ kepada penganjur.. 
nanti kite bagi no tel n address kite kat kamu ye.. huhu xsabar nye nak dapat hadiah..
wink wink wink..


8 comments:

amira said...

wakaka... lambat takpe
better late than never..
tapi mau punish sikit.. dush2!! eheeh~~

Anip™ said...

hoho!!..dpt award...

pu3mas89 said...

miera.. laa nak punish ek??? hmm pukul manje2 tau.. hahha..

pu3mas89 said...

anip.. haah mas dpt award.. nie yg ske sgt nie ha..

Puteri Dyla Qistina said...

wah byk nya award pu3 dapat! :)
tahniah tahniah!

n pst...

thanks visit warkah bonda :) terharu la org popular datang. hik2..

arigato :)

ice choco said...

mamai~to menarik..:))

pu3mas89 said...

pu3 deyla..

ish.. xla fames mane pun.. biasa je.. ape la..mas masih baru g la..

pu3mas89 said...

ice, TQ..