IF U DONT KNOW WHO I AM PLEASE DONT JUDGE ME
NOBODY IS PERFECT & I AM NOBODY
::: aku bukan PUTERI dari KAYANGAN tapi aku PUTERI dari bumi KENYALANG :::
(◕‿◕✿)

Friday, August 13, 2010

Okey sekarang masa rehat saya, jadi saya nak update blog !!!

Assalammualaikum semua.
Okay, sekarang saya berada di dalam surau. Baru lepas solat dengan kawan yang tersayang dan tercomel. Dan sekarang ni saya sedang berbaring di atas lantai sambil online. Sebenarnya, kami baru lepas bergotong royong. Bergotong royong sempena majlis yang akan diadakan keesokan harinya di tempat kerja aku nie... Kita mestilah buat kerja kerja jugak tau walaupun kita puasa kan? Bukan apa, bulan puasa macam nie la kita berebut2 mencari pahala.. kan kan kan? tadi aku tengok je abang abang ofis aku mengangkat kerusi batu yang beratnya melebihi berat 2 orang berbadan obesiti. Oh tidak. Nanti mahu juga aku intai kot kot abang abang itu curi curi minum air ke ape ke. ngeh  ngeh.

Lepas ni keje dah nak start. Tapi asal tak bersemangat hari ni? Rasa macam sangat letih dan mengantuk. Rasa macam nak je duduk lama lama dalam surau ni sambil bermain ikat ikat rambut kawan yang panjang mengurai tu. Hishh, semangat lah Mas. Semangat semangat semangat !

Tapi now, saya dah ada tukang pemberi semangat yang sangat kacak dan berkarisma. hehe. Yang selalu menalifon saya dan mengambil berat tentang saya pabila saya rasa kurang bermaya. hehe.

Dah lah, dah lah, dah lah. Nak tidur tidur ayam kejap. Kang masuk kerja pukul 2 petang, kejutkan saya. bye bye :P


MySpace

4 comments:

Azwandy Bin Muhamad said...

salam...

ambik award ktk kat blog kmk k...

xangonila!! said...

hahaha,,sape la jejaka yang sering telifon mas 2 erk??alahai sweetnye!!zaer nk telifon mas leh x?;-)

pu3mas89 said...

bang wandy.. award? ok2.. pastok mek terjah kat tempat ktk ahh... TQ bro..

pu3mas89 said...

zaer, nak tau ke jejaka tue sapa? opss mana blh gtau kamu..tue rahsia la.. hahhaa