IF U DONT KNOW WHO I AM PLEASE DONT JUDGE ME
NOBODY IS PERFECT & I AM NOBODY
::: aku bukan PUTERI dari KAYANGAN tapi aku PUTERI dari bumi KENYALANG :::
(◕‿◕✿)

Monday, August 23, 2010

sedih sedih sedih .



Saya tengah sedih... 
sebab baru je dapat new information tentang konvo..

Kenapa mesti buat dekat tempat yang tidak best...
AHHH memang senget betul la UiTM nie.. 
aku nak konvo dekat UiTM Shah Alam..
kalau boleh aku nak semua adek beradik aku datang masa aku konvo nanti..
adek beradik aku semua duk dekat semenanjung.
aku nak sangat sangat dieorang join aku..
UiTM ooooo UiTM...

Kenapa now ko pandai pandai je nak tukar tempat !!!!
dulu ok je buat kat shah alam...
ok now aku xde semangat nak cerita panjang lebar.
hmm tengok la korang sendiri.. sememang nya tidak bes..
semua di buat di DEWAN JUBLI je.. tempat yang sungguh kecik !!!

Eee sememang nya tidak bes. 
hope semua adek bradik aku boleh datang sarawak and tengok aku konvo..
aku nak abang abang aku bagi aku bunga banyak banyak..
pastu bagi aku bear besar besar.. 
nak jugak dieorg datang..
tak kira xkira xkira !

FULLSTOP

p/s: hmm tengok tulisan pun dah kale merah.. memang marah sangat 2 la nie kan? ahakz !



9 comments:

Afiq said...

hehe saba la ek..dorang sume mesti datgnye la..bukannye slalu mas konvo kan hehe congtratz!

mier@merr said...

alolo..cmat berkonvo

pu3mas89 said...

afiq, xtau lagi abang abang dpt datang or tidak sebab dieorang dah mbik cuti raya awal2 dah.. so cuti ujung tahun memang susah dah nak dapat. kalau balek pun xdapat nak bawa semua anak anak buah mas sekali... kalau ramai ramai kan bes ... hmm sedih !!

pu3mas89 said...

TQ sis.. xnak la wish dulu.. tengah xsemangat nie tau.. =(

Cylia Chel a.k.a Lia Edwin said...

kecik eh dewan jubli ya...nang xcukp lah..bpa rami mahasiswa konco lak..

pu3mas89 said...

cylia.. uk.. yala.. xrami owh.. dah kmk kenak ari last ya.. eee xpuas ati na juak eh..

Tomato Gurl's Life said...

aik pu3 konvo kat uitm sarawak???bukan semua kat shah alam ker??cik tom konvo 1/12...pu3 bila??

pu3mas89 said...

cik tom.. haah pu3 konvo dekat uitm srwk je.. spatutnya mmg konvo dekat shah alam. tapi now uitm dah tkr tempat. xtau la plak knape..tue yang sedih sgt.. nak jumpa kwn2 lain jugak..

mas konvo 6/12.. lewat dri cik tom la.. cik tok konvo dekat shah alam ke?

Tomato Gurl's Life said...

yup cik tom konvo shah alam...xpe maybe nak bg mudah kat orang sarawak kot..takyah beli tiket gi semenanjung..