IF U DONT KNOW WHO I AM PLEASE DONT JUDGE ME
NOBODY IS PERFECT & I AM NOBODY
::: aku bukan PUTERI dari KAYANGAN tapi aku PUTERI dari bumi KENYALANG :::
(◕‿◕✿)

Monday, July 12, 2010

Mr & Mrs lanun, the contest

Awak2, pu3 kene tag oleh Wan_Hazel !!!!!
die kejam tau dengan kite.. 
die suruh kite join kontes ni...

kite mane ade gmbar cantek nak dipertaruhkan..
eee geram tau dengan c Wan ni.. 
eee gigit kang...

syarat-syarat penyertaan:
  1. mesti ada belog sendiri, warga negara malaysia, menetap di malaysia danmenjadi follower blog ni. tak follow tak sah disisi undang-undang
  2. letak banner diatas kat sidebar blog korang dan link terus ke entri contest ni.. 
  3. tag seorang rakan blogger dan org tu mesti tau dirinya di tag..
  4. sertakan gambar sendiri bersama jejaka/gadis yang menjadi pakwe/makwe korang ataupun diminati/disayangi/idola korang/secret admire/pelakon kesayangan korang, etc..bukan gambar kawin ok? kasihanilah aku yang belom ada org masuk meminang ni...
  5. korang kena letak nama Mr & Mrs Lanun kat kat orang2 yang dlm gambar ..design dan posing ikut idea korang. ikut suka korang la nak wat cemana. tak edit pun xpe, janji ada "nametag" mr & mrs lanun tu kat gambar korang. paling penting, letak caption.
  6. buat satu entri, backlink ke blog ni..
  7. penyertaan dinilai dari segi gambar korang dan caption yang best :) 
caption:
 Kepala ku di Bahu mu MR Lanun ku !!

hahhaha aku harap gmbar nie diterima, sebab kontes nie kata mesti letak gambar dengan MAMAT yang AKU ADMIRE.. so dah nama admire, mana boleh tunjuk muke die.. mau HARU BIRU jadi nya nanti.. tapi aku tetap nak menyokong kontes nie.. 

aku nak letak gmbar kapel, tapi masalah nye aku xde kapel pulak.. so aku letak jela gmbr nie.. boleh kan? kan? kan?

gambar nie di ambil oleh seorg paparadzi.. masa nie aku n MR Lanun
 tengah borak2 kosong je.. xtau pulak ade insan yang sengaja nak wat publisiti.. adeh.. tapi aku tetap suke gmbar nie tau, sebab gambar nie betul2 menampakkan aku insan yag kerdil yang comel.. yela MR Lanun aku tu tinggi die 176 cm kot... tiang sebelah die pun kalah OK !! hhahaa

dan yang terakhir, aku tag 


so,
boleh menang ke walaupun xde muke MR lanun itu??


tarikh tutup adalah 31 Julai 2010 (sabtu, 11.59pm).


keputusan akan diumumkan 2 hari selepas tarikh tutup



(bergantung kepada sambutan contest ni)    


MySpace

8 comments:

nfahk said...

thanx for joining :) accepted and ur name will be updated in my blog..
goodluck dear :D

pu3mas89 said...

accepted?? hahaha..suke2.. TQ..

Wan_hazel said...

mesti bleh menang tok...hehehhe...

pu3mas89 said...

pakcik, sinde kmk ka apa?
tauk la gmbr mrk tok xcantek mcm gmbr ktk !! wekk ..

emieysandra said...

gudluck ye kamoo!

pu3mas89 said...

thanks amy ..

.s.o.f.i.a. said...

good luck..... dan mr lanun ya kedak hensem jak dari blakang..... nang hensem kah.....????

pu3mas89 said...

TQ sofia..

wah terer ktk eh, nangga dari blakang jak dah tauk hensem o x.. btw blh tahan la nya ensem n smart... iboh ktk colek MR LANUN kmk ahh !!!

=)