IF U DONT KNOW WHO I AM PLEASE DONT JUDGE ME
NOBODY IS PERFECT & I AM NOBODY
::: aku bukan PUTERI dari KAYANGAN tapi aku PUTERI dari bumi KENYALANG :::
(◕‿◕✿)

Wednesday, July 21, 2010

Contest Aku & Ray Bon !!!

comel x banner kontes nie? 
hahhaa bodek kejap..
mane la tau kalau bodek boleh dapt markah tinggi... 
wakakka



Syarat2 contest :

1) Mestilah warganegara Malaysia sahaja tanpa mengambil kira had umur

2) Terbuka kepada blogger lelaki dan perempuan

3) Korang mesti mempunyai blog sendiri bagi memudahkan sesi terjah blog...

4) Tidak diwajibkan menjadi follower Caer ....tapi credit diberikan pada sahabat2 yang sudi beramah mesra dengan caer

5) Mesti memakai kaca mata yang menampakkan korang yang stylo , macho , anggun....ngeh3

6) Gambar boleh edit tapi jangan terlampau menonjol....

7) Copy banner contest dan linkkan terus pada banner contest....terpulang sama ada nak letakkan dalam entri atau pada bahagian sidebar blog korang....kalau buat dua2 lagi baik...

8) Tinggalkan kesan kat ruangan comment box yang siap dilinkkan bagi memudahkan proses terjah blog korang...


9) Tag 2 orang sahabat blogger pada akhir entri

10) Tarikh tutup contest : 1 September 2010


ok arini aku berbesar hati nak join contes ni... kontes nie di buat oleh 


macam bes je kan kontes die..... 
 so ini la gmbar yang di pertaruhkan !!
kepada penganjur, 
harap maaf ye sebab spek itu bukan Ray Ban !
sebab aku gne spek CAP AYAM je kot !!
xtau la blh menang ke x..

Gambar ni di ambik oleh henpon aku sendiri dan di snap oleh tangan aku sendiri jugak.. henpon aku pun cap ayam tau.. sama jenama dengan spek kat atas nie haa.. yela buy 1 free 1 kot.. hahhaa..  tapi aku mmg suke gune jenama cap ayam je.. murah n jimat la kata kan.. xyah nak fening fening kepale hotaQ nak keluar duit banyak2.. Abg penganjur, sori la kalau kualiti gmbar amat tidak memberangsangkan.... aku mbik pic nie semalam semasa penat menunggu ibu ku di TABUNG HAJI.. mane la tau berkat aura ibu ku, so nampak fresh la pic nie kan kan kan???


opsss sebelom terlupe.. 
aku tag kepada 


p/s : Selamat bercontest dan selamat berjaya...
hadiah misteri bakal diberi kepada mereka2 yang bertuah...

( ** pesanan penganjur !! )

MAJULAH SUKAN UNTUK NEGARA




MySpace

8 comments:

mohd sasuke said...

salam..wink2...bleh than gak aunty ni...ngeh3...anyway caer nak ucap trimas sudi join contest...wish u good luck ye

pu3mas89 said...

hahha tq pakcik.. all da bes 4 me ahhh.. wakakkaa...


(o_0)v
wink wink wink *****

Wan_hazel said...

nenek..cayalah..nang steady eh..ktk menang eh....xpat gik dah mek nak menang tok..heheh

pu3mas89 said...

syioorrr deh ya la bes glak ngan ktk.. pande jaga ati lok.. hahhaa..

aii masuk g kontes tok oo... menang bukan persoalan la yang penting kita sokong kontes kawan2 blogger kita k.. tambah kawan ba...

ok jom pakcik??

Wan_hazel said...

dah join dah nenek...boh iso...pakey nyukup bala jak mek join tok..hehehhe

pu3mas89 said...

syiorrr deh pesaing kmk eh.. wink !!

ASaDa RyutaRo said...

hahahaha.. gud luck! kelak mok join jwak contest tok.. cam best jak.. hehe =P

pu3mas89 said...

ok2 jom join skali ahh... nang bes ba kontes tok..