IF U DONT KNOW WHO I AM PLEASE DONT JUDGE ME
NOBODY IS PERFECT & I AM NOBODY
::: aku bukan PUTERI dari KAYANGAN tapi aku PUTERI dari bumi KENYALANG :::
(◕‿◕✿)

Tuesday, January 25, 2011

::coNteSt kaMi pOsE cuMey::

Berminat nak sertai contest ??
pilihan di tangan anda !!!



SYARAT
BUAT ENTRI DAN LINK, WAJIB TAG 4 BLOGGER LAIN, TINGGAL LINK KAT KOMEN

HADIAH
HANSET APPLE I PHONE RM100 + TOP UP RM50

TAG BLOGGER INI

belog ANIS, belog HARIS, belog HUDA, belog WAN HABIB

 kenapa anda join contest ni..
" saya join sebab saya hak hadiah itu.. ngee !! "

aku haris & bel yang ngade ngade !!

9 comments:

amny.. said...

cumey la pix nii..

hehehehehe.....

wish ur luck....

(^________________________^)

pu3mas89 said...

thank amny.. i org last ke join ????

hANySS JonG said...

aku sik pernah paham gine mok polah binatang nama contest2 tok. hahahaha. aok ajakla kenak tag tek. hahaha. neway, really miss u. hmmm

Sca Ndx said...

kwn ea yang konvo? ke bf :)

pu3mas89 said...

@hANySS JonG

mek, aku blm ada masa g nak ngaja kau tok. tapi men tag tag tok senang jak nie. kelak mun kita 2 temu aku ngaja kau ahh... sbr jak ko..
nis.. aku pun miss u juak ok. xsabar nak kuar ngan kau kelak. ok? bulan 6 nak?

pu3mas89 said...

@Sca Ndx

eh eh u.. kite org 3 3 la yang konvo.. kami 3 satu kelas. die kawan baik saya la... =)

ahmad endo said...

yodeh...gambar u floor eh...lama kali sik pegi sia...hehehe....dolok ada stall jual nasi lemak yang nyaman sia....hehehe

pu3mas89 said...

ahmad endo, eh eh aok dolok ada stall kat u floor, tapi kinek tok xda lagik.. nya dah tukar kat blog B dah kinek.

ktk UiTM tahun brapa?

amny.. said...

okeh..(^^)