IF U DONT KNOW WHO I AM PLEASE DONT JUDGE ME
NOBODY IS PERFECT & I AM NOBODY
::: aku bukan PUTERI dari KAYANGAN tapi aku PUTERI dari bumi KENYALANG :::
(◕‿◕✿)

Wednesday, January 12, 2011

kotak komen untuk entry aku hilang ?


Korang kat luar sane, boleh tak tolong aku?
kenape kotak komen entry aku tak keluar ek? 
setting aku salah ke? 
tapi aku tak private ape ape pon !

AKU NAK BUAT MACAM MANE NIE?

Aku tau korang tak akan dapat komen dekat entry aku nie, kalau ade sape sape nak tolong korang tinggal je komen dekat shoutbox aku , tak pon dekat FB aku je..
bantuan korang amatlak di hargai !

6 comments:

n4dh!3r4 said...

aiyaiyai~ adik kicik bikin suspen.. ini kotak ada la.. haiya~

! Encik Nakal ! said...

ok jer~~~hohoho

tenet adik kecik slow kot,

bab tu tiada penampakan susuk tubuh komen~~hakhakhak

izuan said...

ok je =)

pu3mas89 said...

cik nad:
ala tadi kan xde... lenguh gak cari tau !!!!! TQ cik nad... ssh payang tolong mas kan !

pu3mas89 said...

dak nakal:

eh eh mane ade, tadi mmg ilang tau... dah 2 hari ok !,, sebab xkasi belaian kot kat blog nie,.. kan?

pu3mas89 said...

izuan: skrng dah ok...