IF U DONT KNOW WHO I AM PLEASE DONT JUDGE ME
NOBODY IS PERFECT & I AM NOBODY
::: aku bukan PUTERI dari KAYANGAN tapi aku PUTERI dari bumi KENYALANG :::
(◕‿◕✿)

Monday, January 24, 2011

.Hazirah Anati Ismail.


Dah setahun masa berlalu. 
Aku rindu kawan baik aku. 
Serius, ini bukan main main. 
Banyak benda aku nak story dekat dia.
Tapi dia dah pergi jauh tinggalkan aku.
So, macam mana aku nak story dekat dia lagi =(

Kadang kadang kalau aku macam bosan dok mengadap PC, aku pergi chat dekat ym dia dan aku bebel sorang sorang dekat situ. Ini bukan gila ye. Cuma setiap kawan kawan kita mesti ada keistimewaan tersendiri kan. Macam tu juga dia. Dia ada keistimewaan dia sendiri. Dia suka bagi aku gelak sampai rahang aku nak tercabut dan usus aku terbelit. haha. Lepastu dia kawan yang sangat jujur. If macam kalau aku buat benda yang menjengkelkan, dia akan terus sound aku. Tak ada maknanya nak tunggu seminggu, baru nak bagi tahu. Kadang kadang tu macam boleh jadi terapi kepada diri aku bila aku tengah down walaupun aku tahu segala offline offline message aku takkan di balas oleh dia lagi. Dah takkan ada ayat ' hazirah anati ismail is typing a message'. sobs.


Awak semua,  inilah kawan yang saya maksudkan, mari sama sama doakan hazirah anati sihat macam dahulu. dia kawan baik saya. saya ulang suara dia kawan baik saya. Minta hazirah tabah menepuh harinya. 
minta dia lapang dan kuat menjalani kimo yang menyakitkan itu.. 
harap barah yang dia alami akan beransur pulih, INSYA ALLAH.

Hal yang menyedihkan dalam hidup aku adalah ketika bertemu seseorang yang sangat bererti dan mendapati pada akhirnya bahawa tidak demikian adanya dan harus melepaskannya pergi.



2 comments:

Gimi said...

hope dia dpt lawan penyakit dia..

pu3mas89 said...

@Gimi
thanks awak.. tapi die dah xde dah.. doakan alfatihah untuk die k.