IF U DONT KNOW WHO I AM PLEASE DONT JUDGE ME
NOBODY IS PERFECT & I AM NOBODY
::: aku bukan PUTERI dari KAYANGAN tapi aku PUTERI dari bumi KENYALANG :::
(◕‿◕✿)

Sunday, January 16, 2011

CONTEST PIC hitam putih PALING COOL !

DI TAG OLEH: cik nad 
KONTES ANJURAN: gadis berkaca mata coklat
  SYARAT PENYERTAAN:
1.okay macam biasa korang kena jadi follower BELOG PENGANJUR
2.letakkan banner contest dekat sidebar sepanjang contest berjalan & link kan ke blog PENGAJUR.
3.buat entry pasal contest ni dan berikan idea hadiah apa yang korang nak kalau korang menang rm100?? *ayat yang simple je tau!*
4.tag 5 kawan-kawan yang korang rasa mesti dia nak join !
belog budak ICE, belog Qaseh, belog warna warni kehidupan, belog princessqish, belog amanda

tarikh tutup penyertaan : 1 mac 2011


JOM TERJAH
gambar  yang AKU dipertaruhkan.

 

kalau saya menang, 
saya nak hill shoes banyak-banyak, sebab budak kemetot macam saya mesti sentiasa nampak tinggi !!
(*_0)v peace

11 comments:

PinQib said...

wah cun la gamabr

floow balik taw
lain kali singgah la blog saya KOMEN, LIke ke apa ker, SHOUT ke,

I will do the same :)

happy blogging

|SYOK sendiri|Siapa RAGAD WALEED AL KURDI? |

pu3mas89 said...

@PinQib

hehe thanks pinqib.. blog u mmg smart.. bekenan sekejap tadi ~!
hapi blogging 4 u 2.
=)

fiq said...

semoga berjaya =D

pu3mas89 said...

@fiq

TQ fiq.. jom la join skali k !

E.d.Y said...

wah..smart gambar..good luck yer

pu3mas89 said...

@E.d.Y

edy i sedih sebab kalah dlm kontes u.. so i nak try kontes lain la.. hmm !!!!!!!

apisv2 said...

gudluck !

shazika said...

wohaaa...lawa gambar..smoga menang :)

pu3mas89 said...

@apisv2

time kaseh awak !!

pu3mas89 said...

@shazika

hi shazika, terima kaseh tau.

siti fatimah said...

tengs join :) good luck ya ! :)