IF U DONT KNOW WHO I AM PLEASE DONT JUDGE ME
NOBODY IS PERFECT & I AM NOBODY
::: aku bukan PUTERI dari KAYANGAN tapi aku PUTERI dari bumi KENYALANG :::
(◕‿◕✿)

Friday, June 17, 2011


THIS IS STICKY POST.
 please scroll down for the next entry. TQ

Assalamualaikum.
CONTEST " Review Dan Menang Android Toshiba AS100 " by myKahwin.my 
&
  2DayBlogger.Com.
myKahwin.my ? Siapa tak kenal? Kalau tak kenal tuh, tak taulah aku nak cakap ape. huhu. Memang makin hari makin hot kot myKahwin.my ni. Diorang terkenal dengan laman web direktori perniagaan khususnya untuk mereka yang menyediakan perkhidmatan berkaitan dengan PERKAHWINAN, FOTOGRAFI, MAK ANDAM, KATERING dan lain-lain lagi.


myKahwin.my di tubuhkan khas untuk membantu para peniaga perkahwinan mengiklankan perniagaan mereka secara PERCUMA. haa sangat creative ala-ala fairy tale yang macam dalam mimpi korang tuh ok! myKahwin.my memang yang terbaik. Sape-sape yang nak buat video kawen amiklah MY KAHWIN ni. Tak rugi. Kalau nak cakap about Mohamad Faizal B Saedon (Managing Director) & Faisal Abdullah. pulak, memang terkenal kot kat KB. Wedding planner kan. hehe.


HADIAH? ( part nih yang best nak dengar nih)
kelik untuk tambah kanta mata !!
 +
Hadiah sampingan untuk 5 lagi pemenang.
--> 2 Hosting Plan Berharga RM 100 tajaan 2dayblogger.Com <--
--> 3 Ebook Rahsia Trafik 10 K (Limited Edition) dari 2dayblogger.com <--


Aku memberanikan diri untuk masuk "BIG" contest nih. Kenapa? Mengapa? hehe..Sebab benda nih benda yang menguntungkan :P .Kalau menang tuh, ini kira hadiah besar lah dalam hidup aku. Memandangkan contest yang dijalankan pon sangat menarik dan tertarik, so tak salah lah kalau aku try masuk. Benda baik tak salah pon kalau nak try. Lagipon, xsusah pun buat je entry bodek membodek tentang  myKahwin.my. godek sane godek sini. haa kan senang ! (aku memang hebat bab bab cenggini, sesuai sangat dengan aku) hehe =)

 

Direktori Perkahwinan MY Kahwin

(kelik link dibawah untuk dapat pahala lebih)

Ok cukup la tuh mukadimahnya tentang
myKahwin.my


ALAMAK , dari tadi cerita pasal KAHWIN KAHWIN KAHWIN je.. nie yang buat aku nak berangan nie... Owh my WEDDING... (opsss saya sedang BERANGAN ! tolongjangankacau)

Wahai Tuan penganjur boleh tak saya ..... nak BERANGAN konsep wedding yang saya impikan. Nama pon "BERANGAN". Kalo dah BERANGAN tuh tak semestinya menjadi ye dak? Mimpi yang bermula daripada angan-angan dan impian. Sesuatu yang masih dalam khayalan atau imaginasi aku, tapi mungkin boleh menjadi realiti atau terus-terusan kekal menjadi fantasi aku semata-mata, ok jom layan dengan myKahwin.my. =)


curik dari hencex google =)

Ok.. tuh je la kot angan-angan aku. yang lain aku bincang nanti dengan future husband aku k :) 
ALAMAK tak sabar nye nak KAWEN !!

Dengan adanya pertandingan macam nih, sekurang-kurangnya boleh mencuba nasib dan siapa tahu kalau bernasib baik boleh mendapat majlis perkahwinan impian tanpa perlu mengeluarkan bajet. Betol tak? Angguk je lahh sebab memang betol dan tepat ;) So, aku harapkan, dengan entry nih, korang boleh vote untuk aku nanti ok? :)


 TARIKH TUTUP PENYERTAAN
10 April 2011 - 10 Julai 2011

Walopon PENGANJUR tak mintak letak pic kat entry nih, aku nak letak jugak! Yelaaa.. nak kasi PENGAJUR nengok-nengok lah camna laaa rupa pemilik entry nie sebelum di beri sentuhan oleh barangan di MY KAHWIN.. hikhik :)

okey xpayah kelik. xbest pon !!

Ok.. tuh je la kot yang aku boleh share serba sedikit tentang kontes nie :)
Aku hope dengan entry with point-point yang tak seberapa nih, boleh buat judges rasa terharu ke ape ke..nak nangis ke ape ke..haha :P Sebab 100%  from judges MY KAHWIN :)
So, supportlah pu3 ok


Pertandingan Review Dan Menang Android Toshiba AS100 ini telah ditaja oleh MyKahwin.my dengan kerjasama blog 2DayBlogger.Com. Jom kita ke 2dayblogger.com untuk belajar dan berkongsi ilmu Blogging dan Isu Semasa bersama Faisal Abdullah.


p/s: Tindakan seterusnya oleh
DATUK HARIS, TAN SRI IQBALZACK, DATIN TIEFAZATIE, TUN USTAZ LOVE & CIK SERI FANA


Serahlah segalanya pada ketentuan yang maha berkuasa.

22 comments:

tiefazatie said...

auww...saya datin la!hhihihi..gewd luck!
nt pk nk wat cmne..sbb xterfikir nk kawen lg..so xde idea..haha..btw tq tag

pu3mas said...

@tiefazatie

hi datin.. hihihi like kan kan? suke la tue.. hahaha.. btw jom join 1x k.. bes la kontes nie.. HADIAH masyuk..

harisu-sama a.k.a RS said...

wah aku dapat datuk kat belog ni. tenkiuuu haha.

pu3mas said...

@harisu-sama a.k.a RS

haah ris GELARAN DATUK tue khas untuk minggu nie je.. semperna HARI IBU.. (adakaitanke?) hahhaa (oktolongpercaya)

admin MyKahwin said...

terima kasih tuan blog.. kami dah ambil maklum ttg entri ini. thanks...

pu3mas said...

@admin MyKahwin

terima kasih tuan admin sebab sudi singgah... jemput minum ye.. ngee ~~~

アヌム ちゃん said...

Salam. singgah sini baca entri~ Nice blog :)
Sudi2 la visit me @ frommetoyou eh..arigatou..(^____^)

pu3mas said...

@アヌム ちゃん

hi awak.. TQ tau nnti singgah lagi ye.. kite hidang air kosong je kot.. hahhaa...

Anishaway said...

cik mas nak kawen dgn sape.. hehe

all the best ! ;)

pu3mas said...

@Anishaway

rasa nak kawen dgn bakal suami.. tapi xtau lagi siapa bakal tue.. hahahhahaa.. BERANGAN je lebih !! kan?

TQ anis..

[sutera kasih] said...

kmk nk join tp ya robbi pemalas nauzubillah nk molah entri hihi good luck k, hope ktk dpt toshiba yaa :)

pu3mas said...

@[sutera kasih]

AMIN...

TQ ktk.. juh la masok oo.. aii malas indah nya lok.. xpa2.. kmk dolok malas juak aii.. pasya ingt mek org laki hensem.. alu kinek2 mek polah entry baru.. hahaa...

Rusty said...

salam,saya membalas penyinggahan anda ke blog saya..ehehe..nice blog..keep it up..n gud luck lam kontes tok.mun menang jgn lupak plh kenduri selamat..ehehe... :P

pu3mas said...

@Rusty

wah siap ada request ehh.. btwTQ sebab sudi dtg blog kmk.. jom la join 1x.. rami2 kita nyerbu hadiah ya..

SEN said...

ooo..pttlah nyengok blog kmk, ktk dah mok kawen duhal..tahniah aah..tgga dolok lah mun kmk dapat attend kawen ktk..klak kmk kompom kan gik mun kmk dapat datang..mun x pat datang awal2 mek padah sori ah..send kmk kad kawen klak :P

pu3mas said...

@SEN ooo ktk, neda kmk nikah.. lamak gik ba ktk tunggu kad kawen kamek.. xsure gik bila mok kawen.. entry tok bukan hal kawen la.. kmk join kontes.. adoi...

Syahirah Suhaili said...

wah,bez da jak contest tok..gudluck kakmas! hehe.. :D

pu3mas said...

@Syahirah Suhaili sama sama syg.. kmk xsure jak blh menang ka x.. rami gik nok hebat2 bah.. jom la join skali mok? sak rami kita... JUH !

ghostwriter said...

peergghh...kecur air lir nengok! tingin nk kawen jugak!huhuu

pu3mas said...

@ghostwriter laaa sampai mcm tue skali ke?? xpe xpe xlama lagi kawen kan kan? so sabaQ nohh...

Darkbatman said...

gudluckkk yer!

pu3mas said...

@Darkbatman tq AWAK !