IF U DONT KNOW WHO I AM PLEASE DONT JUDGE ME
NOBODY IS PERFECT & I AM NOBODY
::: aku bukan PUTERI dari KAYANGAN tapi aku PUTERI dari bumi KENYALANG :::
(◕‿◕✿)

Wednesday, June 01, 2011

Gathering Blogger Sarawak Part 1


Assalamualaikum. 
Fuhhhh.. mengeluh dan mengucap panjang aku bile tengok blog aku dalam list kawan-kawan punya blog, paling bawaaaahhhh sekali. That means, blog ni dah lama aku tinggalkan. Bagi teka-teki jap kat korang, agak-agak korang, berapa lama aku x update belog ek? ngee~


Rajin jugak aku update entry untuk arini. (ni semua hasil korang doakan aku la ni .ahakx) Herm.. lutut, kaki, peha, buku lali, badan, bahu and segala yang berkaitan dengan anggota badan aku skang memang letih yang teramat sangat. Semua dah longgar (untuk hari ni je la) Esok lusa i cargasssss semula KOT!  


Ok, sebenarnya hari ni aku ada cite sikit pasal kisah malam tadi.. aku dan member member BLOGGER SARAWAK pergi dating dan menternak lemak.. Haiiihh.. penat memang penat.. tapi sangat fun! Sumpah tak tipu! sapa setuju tolong angkat tangan macam saya. (chewaah!!)


Tersenyum lebar jugak la aku time nak tulis menulis entry ni. Sebab first time tau aku pergi gathering blogger nie. pergghhh memang meninggalkan kenangan manis. Sebelum ini, niat dah ada nak join gathering, tapi campur tolak dengan perasaan malu dan segan, so niat nak pergi pun terpaksa dicancelkan.

~ Tapi NOW... aku REDDAH je ~

yela yela aku tak mengomel panjang, aku tau korang BOSAN.. so jom tengok mereka yang menghadiri gathering kecil kecilan BLOGGER SARAWAK.
(klik gambar untuk tumbesaran ye)


muka muka mereka yang fobia dengan CAMERA !


cuba kira berapa mangkuk mereka dah habis kan.. perghh dahsyat !


ada 2 orang yang terpaksa pulang awal takut xde penambang =p


muka amoi lagi.. muka 98% ada dalam album gathering.. comel kan die ~


abe abe macho dah lawan perut kot.. sapa menang pun xtau ! haha


kami la antara gegurl yang baru kenal ! comel tak comel tak...


aku pun xtau pose ape nie ek?? haha.. layan ~~


Jom berkenalan dengan mereka
Miss Vivian & Future Husband, Miss Amni = Orang KUAT
Madam Zaty & Husband, Miss Ezra
Hencek Tarmizi, Hencek Khall, Hencek Fazri dan Miss Nonok
Miss Zahidah dan adik (lupa plak nama die) & saya (-_-)v


muka muka yang semangat menternak LEMAK !! ngee~

ZOOM le tengok perut sape yang COMEL !!!

Alhamdulillah, Allah telah beri kesempatan untuk aku jumpa dengan kawan-kawan BLOGGER baru yang HENSEM & HOT . Kalau ikutkan memang rasa macam tak sempat nak pegi tapi bila dah memang diizinkan Allah, maka dipermudahkan segala urusan ku..  Maaf ye kawan sebab aku datang paling lambat.. yela aku sesat kot. (tolongpercayasaya !)



... TO BE CONTINUE ...
p/s: still menunggu Video dari abe Blogger yang MACHO (ok ayat bodek lagi)
kalau nak tau cerita lebih dahsyat lagi jom kelik DISINI
kredit to HENCIK TARMIZI sebab sungguh sungguh curi gambar candit kteorg .

20 comments:

tarmizishukri said...

nice moment, siapalah yg terer gilak ambik gmbr ya... :p

pu3mas said...

@tarmizishukri

yup 1st time jumpa tapi dah macam 10 thun berkawan.. tambah kawan kmk aii mlm tadi.. mizi.. TQ ahh pic kacak2.. kagum kejap !

Hajib said...

ktk kah yang paling lambat datang??? orang sarawak madah anton... hehehe... nang hepening tak orang dari gambar-gambar yaa.. terbaekkk!!

pu3mas said...

@Hajib

aaaaaaokkkk... jawab sambil gagap gagap.. hahaha

kmk la ya yg lambat dtg.. sesat ba.. tedah kmk.. aii ktk mok denda kmk ka??? maafkan saya penunggu gua !!
ngee~~

ztie said...

yg pasti kmk akan cilok2 gmbr tok semua ah... hehehe... nice knowing all of u :)

pu3mas said...

@ztie

ktk ka tok zati? lelah mek cari blog ktk eh.. ok2. cilok jak.. sebab kmk pun cilok juak tek.. mun mok yg lebih clear tanggar dkt FB blogger srwk k..

slmt berkenalan..

wa khairul onggon said...

Nang happening ktkorg wlupun ngak 13 org jak.. Tahniah.. Tahniah.. :)

Nur Adiratna said...

Terbaik la pic...
huhu...
malu k0h saya ngga muka dimpun...
huhu...
sik banyak klaka ilak...
gik awal...
gik malu2 tek k0nok ta 0wank...
huhu...
Nice 2 kn0w u all eh...
hahhahahhahahah...

[sutera kasih] said...

pewittt si amni semangat makan hehe bestnya !!!
*mun aku ada sia konfem aku join huhu*

Mama Melissa said...

hi. pu3mas, boleh kmk tauk siney mok follow all blogger dari sarawak?

fini - http://www.thefininfinity.com/

pu3mas said...

@wa khairul onggon

hi krairul.. aok aii 13 org jak pun dah riuh tmpat ya dikerja cdak.. tapi mkn jak ada diam ckit.. pa cdak g kusyuk mkn ehh.. nang bes. rugi ktk xjoin aii....

pu3mas said...

@Nur Adiratna


hi ratna.. mksd nya ktk yang sorng ya nak.. nok make tudung klabu?? sama dtg dgn khall?? ooo ok2.. hi mlm tadi ktk diam gilak.. malu jak nak nego2.. dah la kmk tok bising.. xpa2 after tok poret jak kerja kita ahh...

selamat berkenalan ktk.. =)

pu3mas said...

@[sutera kasih]

sis.. aaok ehh amni nang semangt mkn.. kak nya kenyan alu xberbunyi nya aii.. nang lucu n bes la mlm tadi.. kenak ktk xjoin?

pu3mas said...

@Mama Melissa

hi mama.. HOT mama ehh.. ktk mok join group cdak ka.. join ktk link tok k... cdak semua kumpul kat ctok...

http://www.facebook.com/home.php?sk=group_49375435090&ap=1

ztie said...

hahaha kmklah tk. kmk mmg dh follow ktk.. cuma sik tauk ya ktk duhal. hahahaha

pu3mas said...

oo duhal.. xpa2 pastok dah tauk nak.. blh la singgah2 rah page kmk n tolong buat sawang2 nok lekat kat blog kmk tok... ok?

Just Call Me V said...

hehe..nok baju biru ya juak hensem tgga mek eh...hahahaha

pu3mas said...

@Just Call Me V

yah aok la oo nang terbaek ooo... tahniah2 sebab nampak boolat mlm itu menandingi yg lain.. hahhaa...

ASaDa RyutaRo said...

jeles lah saya mun macam tok. adeh.. bila ndak bok pat join kah. isk..

pu3mas said...

@ASaDa RyutaRo

yala oo.. terpksa la tgu ktk balit malaysia..