IF U DONT KNOW WHO I AM PLEASE DONT JUDGE ME
NOBODY IS PERFECT & I AM NOBODY
::: aku bukan PUTERI dari KAYANGAN tapi aku PUTERI dari bumi KENYALANG :::
(◕‿◕✿)

Wednesday, June 15, 2011

muke aku tak hensem pon arini




Haish, ape la saya nih kan. Takde mood plak. Ha, kadang-kadang bila takde mood, tak tau nak buat apa kan? Rasa lemau je, macam biskut kena angin. Memang mood agak kurang sikit beberapa hari nih, tak dapat nak aktif sangat sekarang. Badan rasa macam tak sedap, tapi boleh lagi berblog. Still boleh lagi menjengguk dan dijengguk la jugak kat blog nih. 


Thanks ye kepada semua yang singgah. Sebenarnya saya ngah mencari mood nih. Ape nak buat bila takde mood. Takde mood nih jika dibiarkan parah jugak kan. Nak buat kerja semua tak jadi. Orang kata mood ke Laut China Selatan lah, padahal ntah betul ke tak kat Laut China Selatan tuh, ntah-ntah kat dalam kolah rumah je. Huhu. Sudah, stop merapu dan merepek. Fokus-fokus.




arini memang hari serabut aku. awal pagi pergi kerja dengan serabai nye. eee mas ke ni. semua staf tego. muka comot & selekeh. dah macam budak hingusan kene buang negeri (outchh melampau !)








muka tak hensem saya.. eee comot ~~






Meh nak bagitau perkara-perkara yang boleh dibuat bila takde mood. Nih nak share perkara yang selalu saya buat bila time takde mood lah. Maybe bleh dijadikan panduan ke, mana yang buruk tuh korang jadikan lah sempadan ek.

1. Tarik nafas dalam-dalam dapatkan oksigen.

2. Dengar lagu.
3. Baca buku
4. Jalan-jalan.
5. Menjerit.
6. Amik wudhuk, baca Al-Quran.
7. Makan
8. Tidur…

p/s : sesi mendapatkan mood yang hilang.. mood oh mood datanglah dikau.

4 comments:

wa khairul onggon said...

Nok no duak yalah dipolah kmk masa sekda mood pagi tadik.. Sama cam lam entry kmk hehehe :)

pu3mas said...

@wa khairul onggon aok la oo sama kita pun mood ritok oo... mood dah ilang yg xtauk cne tuju nak...

Chenal said...

Dtg bulan ka?
kat atas bukit tuk...mengareiii cdak x dak mood! kitak org tuk nyambut 'HARI X ADO MOOD' ka? normal lah yo...

pu3mas said...

@Chenal datng bulan? ish xdala bang jenal dah abis dah pun.. haha.. mun cdak atas bukit xda mood yah nang payah la.. dah la atas ya rami gurl ba...
tedah...