IF U DONT KNOW WHO I AM PLEASE DONT JUDGE ME
NOBODY IS PERFECT & I AM NOBODY
::: aku bukan PUTERI dari KAYANGAN tapi aku PUTERI dari bumi KENYALANG :::
(◕‿◕✿)

Wednesday, June 01, 2011

Gathering Blogger Sarawak Part 2

Assalamualaikum. Hi Guys! 
Hope u all sihat and happy!

Quickly Update from me, pu3mas (tolong percaya)
Don't forget to review Gathering Blogger Sarawak part 1 for more information
Date : 29 MAY 2011
Time : 8.00 p.m.- 11 p.m
Venue : D11 Steamboat Kuching

keriuhan kami menternak lemak di D 11


Gambar tambahan yang belum di ZOOM

inilah Miss Vivian & future Husband. sangat sangat pemalu okey.

nie pulak nur adiratna.. atau NONOK.. die pun pemalu jugak....

haa ini pulak hero PERUNDING KEWANGAN malam tue. KUAT makan ...

nie pulak hencek FAZRI manis je orang nye ye.. nampak baik dan pendiam ~

dan ini... TADAAAA... miss AMOI.. yahoo.. hey amoi cantik n comel kan?

 amoi nie la orang paling aktif malam gathering nie. die rajin okey. masak untuk semua orang (okey ayat tambah2 sikit). pastu blogger yang TERPAKSA makan apa yg die masak adalah Hencek TARMIZI.. sedap ooo c amoi nie masak... (okeyayatbodeklagi ~)


eh mizi aku lupa nak gtau yang gambar kau xde ke dalam pic kite nie? alamak kesian gile kau !! eh eh mizi tak yah la kau nak nagis kat ctu.. mek cni aku cilok pic kau ye.. konon2 kau ade gak la dalam semua pic malam gathering tue... okey tak okey tak? baek kan aku.. erkkk !!! hahhaa...
 
inilah cameraman kiteorang.. siap ada 2 camera lagi ! dahsyat x dahsyat ?
 
Ok. aku nak chaw dulu. nak pergi pusing pusing 1 sarawak.. yela arini dekat sarawak CUTI.. 2 hari okey. tolongjangancemburu !!! tapi sebelum aku pergi nak tinggalkan korang dengan pic MAKANAN la.. :P
 
makannnnn ~

makannnnnn

dannn BONCET ~~

kikikikiki sebenarnya banyak lagi benda yang aku nak tulis and share dekat sini tentang perkara-perkara bahagia. Tapi, kadang2 aku rasa macam nak buat je private blog. haha. Tak semua benda yang aku nak cerita boleh semua orang baca. Agak-agak korang, ok tak? :)

TATA TITI TUTU korang :)
 

8 comments:

ASaDa RyutaRo said...

lapar saya nangga makanan takorang tok. isk..

pu3mas said...

@ASaDa RyutaRo

ktk, nang byk cdak mkn mlm ya aii.. nang bes.. tapi mun rami mesti makin best ... tgu ktk balit ctok jak la kelak..

Syahirah Suhaili said...

wiiee~~ bez kali jak rupa takorg gathering..rugi kmk xpat ngekot..hoho :(

e F a said...

sorang pun kmk sik kenal, malu okayy mun nak pegi mlm yaa...

zahidah dihaz said...

gambar kmk xda? huhuhuhu...baru ada mood nak bw malam tok...tapi gik suam2 kuku...


New Entry: 49 days

pu3mas said...

@Syahirah Suhaili aii jeles indah nya lok.. xpa ktk.. ujung bulan tok ada 1x gik cdak molah gathering.. men bowling xsalah kmk.. boh xjoin k?

pu3mas said...

@e F a aii malu indah nya lok.. efa ktk tauk x, kmk pun xkenal sesapa mlm ya.. n mlm ya juak la 1st time kmk kenal cdak..... deras x palak mek? hahha..mun ktk ada mlm ya kan makin rami kita...

pu3mas said...

@zahidah dihaz aii mrajuk indah nya lok... idah pic tok kmk curik dari mizi.. boh nganok kmk ahh... pic kmk pun xda juak snanya... hohoho..