IF U DONT KNOW WHO I AM PLEASE DONT JUDGE ME
NOBODY IS PERFECT & I AM NOBODY
::: aku bukan PUTERI dari KAYANGAN tapi aku PUTERI dari bumi KENYALANG :::
(◕‿◕✿)

Saturday, June 12, 2010

:: HAMPEH ::




" Assalamualaikum adik
knl abg x??
cantik la awak pkai pic tue???
kte ske!!!
u watpe ek???
I ganggu u kew???
i ade hajad nie......."


ABANG???? ble masa lak aku knl mamat nie...
(dlm hati aku... ishh die nie nak ngorat aku la tue...)
ble plak aku ade abg yg mcm nie??? abg2 aku hensem2 OK...hhahahahah
PEERRGGGGGGHHHHH ayat mamat nie...
so aku pe g...aku pun dengan tidak segan silu membalas...


" salam..
hmm ape hajad nye ek??? blh sy tau??? "

aku reply sempoi je wei... aku mls la nak ayat sangat... kang len plak jadi kang... ahaks~~
so die plak reply........

" JAP EK "

so dlm 3saat mcm tue.. tbe2 aku dpt inbox FB...
n aku bace la...

U"LL nak tau ke ape HAJAD die..
ok2 bace bawah nie k...


sistem ini dinamakan SPILLOVER 5..atau lg mudah faham...sistem limpahan downline...yg bestnye..kesemua 5 plan BIOASLI seperti di atas ade sistem ini...wow!! bayang ler income anda bile sistem ini berkembang!!

tempah posisi terawal anda dgn BIOASLI skrg...ade sistem limpahan downline di mana sekiranya anda kurang menaja tetap berpeluang mndapat downline dr upline yg aktif...sedar2 downline anda dh penuh..itu la best BIOASLI bisnes secara berkumpulan walaupun n anda jauh beribu batu..bisnes berkumpulan ini akn berterusan smpi la level penghabisan smpi tahap tu income mmg bnyk la..itu la untungnya menjadi ahli BIOASLI yg aktif!! JADI TNGGU APE TEMPAH LA POSISI ANDA SKRG.

SISTEM SPILLOVER 5 adalah 1 bentuk perkongsian keuntungan antara upline dan downline..sistem ini akan bergerak smpi level 20..jika penuh saja level 5 income anda adalah rm3k lebih setiap bulan!!!

Sekiranya saya join tapi tidak menaja seorang pun adakah sy layak terima rm3k setiap bulan?

ya...anda layak..pd awal lg sy katakn ini adalah bentuk perkongsian antara upline dan downline..dengan syarat sistem spillover anda sudah penuh level 5 income anda dapat adalah rm3k lebih...WOW!!! BEST!!

PSSST...sistem ini berjalan sekiranya anda dah VIP saja..jadi aktif saja skrg dari biar akaun mcm tu je..alang2 dapat juge perkongsian untung...mane la tau kan anda duduk diam je sedar2 sistem ni dh penuh smpi level 5..time raye pulak tu....mau xsenyum????.....;p

RAMAI DOWNLINE2 SY WALAUPU KURANG AKTIF TETAPI LEADER MEREKA AKTIF DOWNLINE SUDAH BERATUS2...SETIAP KALI DOWNLINE TU BELI PRODUK WALAUPUN 1 PRODUK ANDA DPT KOMISEN & UPLINE PUN DPT KOMISEN!! BUKAN SISTEM PIRAMID YG MENINDAS ORG BAWAH!!

JIKA ANDA NAK UBAH KEHIDUPAN...NAK BANYAK DUIT..NAK HIDUP SENANG TIADA TEKANAN 1 JE CARANYA

PILIH....FOCUS...BUAT BIOASLI BERSUNGGUH2 dan LUPAKAN YG LAIN

REGISTER SEKARANG 100% ON9 BUSINESS DI IKTIRAF DUNIA!!!

SYABAS!! BIOASLI WAKILI MALAYSIA PERSIDANGAN APEC DI KOREA SELATAN.GUNAKAN RM100 ANDA JANA INCOME DGN BIOASLI..


JIKA BELUM JADI AHLI SILA DAFTAR DI SINI..

sila guna maklumat diri yg betul semasa daftar..leader akan hubungi siapa yg serius register..TQ

CISSS....
xguna tol mamat nie... aku die ajak BISNES...
H A M P E H
aku xcye dah kat bisnes2 mcm nie...
habis kan duit ku je...
hahhaha
buat penat aku je BRANGAN tadi...
hahahahhahaha





MySpace                                                          

No comments: