IF U DONT KNOW WHO I AM PLEASE DONT JUDGE ME
NOBODY IS PERFECT & I AM NOBODY
::: aku bukan PUTERI dari KAYANGAN tapi aku PUTERI dari bumi KENYALANG :::
(◕‿◕✿)

Sunday, June 13, 2010

:: tempat pujaan hati ku ::

salam...
heloo kawan2... arini kite nak share kat korang salah satu tempat yg ade kat srwk.. ni tempat yg kte ske sgt pergi... sape knl aku mesti tau kan kt mana tempat aku nak share2 ni... ok2 aku kenal kan dgn korang ye...


_______________________

Camp Permai, Sarawak is one of the many tourist spots in Sarawak that bears testimony to the inexhaustible natural wonders of the state. Located 32 km from Kuching, it covers 18 hectares of tropical rainforest. It is a popular site for camping and boasts of all the facilities to make your camping memorable.

There is no dearth of activity in the place, here you can participate in both land and water activities. Land activities include jungle trekking, orienteering, overland expedition, mountain climbing, map reading & compass marching, nature walk, night hiking, rapelling, rock climbing, obstacles course, ropes course and war game.

Water or sea activities includes kayaking sailing, river excursion, rowing local craft, wind surfing, sea expedition, fishing, island excursion and swimming.
_________________________________________________________________

huhuhuhu siap explain pasal kem permai lak... ape2 pun tempat nie mmg best sgt2...mmg masyukkk.. sape yang pernah g cni, mesti dpt rase ape yg ku rasa.. kan?? so kat cnie aku share la ckit2 kat korang permandangan kat pantai nie k... so layan~~



ni salah satu permandangan kat bawah cafe


nie pun sama gak, tapi aku mbik dri celah2 batu


nie kat area hujung skali, kire tempat org pancing la..


ni plak dri tengah2 pantai,
aku siap duduk atas batu besar lagi
cantek x??


huh nie ade gelap ckit, coz melawan matahari plak..




nie dri depan2 pantai..
kebetulan masa nie air surut so tenang je..


opssss bayang2 aku ternampak lak..
tapi tetap cantik..


nie lagi la kreatif ok!!


haaaa, ni lagi special, aku siap duk atas kayu reput..
nasib xpecah wei..

aku suke sgt pergi kat pantai... tapi kat srwk nie.. aku paling ske pergi kat KEM PERMAI.. kire tempat nie la aku salu luahkan prasaan aku... aku salu hilang kan sgala masalah aku kat cni... mcm2 wei knangan kat cni.. hmm tuhan je tau.. rindu semua memori...






MySpace                                                          

2 comments:

aNYSs JoNG said...

bila pegi tok???sik mbak i..mcm tmpat ya bkn stkt best..but also nostalgic, tragic, historical and bla3....hahaha

pu3mas89 said...

tok ambik time aku g blaja kat uitm.. time free aku g la ctok ngan rumate ku... so kumpul2 yala jadi gambar atas.. kacak ooo... bla g nak g oitt??