IF U DONT KNOW WHO I AM PLEASE DONT JUDGE ME
NOBODY IS PERFECT & I AM NOBODY
::: aku bukan PUTERI dari KAYANGAN tapi aku PUTERI dari bumi KENYALANG :::
(◕‿◕✿)

Thursday, June 17, 2010

:: Owh Tidak !!! ::

Assalamualaikum...
ape kbr semua.
harap2 xde la yang sakit hari nie k..

btw awal2 pagi lagi aku dah dapat pangilan dari PIHAK DBKU... awal gak ek org2 DBKU nie bekerja, aku dah la baru bgn tdo, bukan selalu aku bangun lambat nie (eh yeke? bukan bangun lambat mmg dah jadi hobi aku ke??? opssss diam2 sudeh~~~) hmm bgs la PEKERJA DBKU nie, mereka sungguh berdedikasi.. xmacam aku, jauh panggang dari api!!! hahhahaha.. mereka mmg pekerja yang bgs...pekerja CONTOH la kata kan.. hahahha (cey, siap BODEK lagi), kalau la org DBKU tau aku puji dieorg mesti dieorg mbik aku kerje dgn dieorg terus...CONFIRM!!! hahhahaha (MODE BERANGAN )...

gurl yang bercakap dengan aku tadi kata interview yg spatutnya 25.06.10 di TUNDA pada 07.07.10.. perghh terkejut wei aku dgr.. siap 3x aku tanya betul ke 0707??? yela takut lak salah tarikh, so kenela tye berkali2.. tapi mesti gurl tue kate, budak nie pekak ke ape.. hmm terpulang la die nak kate aku ape, yg penting aku nak kepastian... nie soal mase depan aku ok!! cehh, ayat memang teramat POYO... huhu..

aku mmg la ske SANGAT2 tarikh tue di tunda, coz now aku belum prepare pape g pun, lagi pun, dengan penundaan yang ade nie, blh la aku baca2 isu semasa g kan, tambah g ilmu yang xpernah cukup kat dada aku nie, nak blaja lagi pasal bab2 environment.. nak blaja itu ini, huh byk gak la yg perlu aku study... TERIMA KASIH DBKU coz bagi aku peluang untuk ulangkaji balek pelajaran2 aku sepanjang 3 thn kat UiTM... JASAMU akan KU KENANG... hhahahaha tapi yeke aku kan study balik??? hmmm mcm xje.... huhuhu.... doa2kan la ye...

tapi dlm masa yg sama aku teramat2 la sedih.. mane xnye, spatutnye aku pergi semenanjung 21.06.10.. mak n bapa aku pergi BANDUNG, INDONESIA, siap xnak ajak aku wei.. hmm sedih banget!!! mak bapa aku pergi sane saja je nak melancong& dlm masa yang sama mereka bulan madu ooooo... so aku ambik kesempatan tue tinggal umah abang2 aku kat semenanjung.. yela kat kuching aku tinggal sorng la... tue yang nak holiday kat KL tue.. tapi disebabkan aku dapat surat dari DBKU yang aku dapat interview pada 25.06.10, aku BATAL la tiket tue, gara2 nak pergi interview tue, tapi skarng tarikh tue ditunda..

mak aii, BENGKEK gle aku.. MENYESAL plak aku CANCEL tiket ritu, kalau x, boleh aku pergi jumpe anak2 buah aku... aku dah la rindu mereke sgt2.. aku rindu gelagat mereka... rindu nak gaduh dengan mereka, rindu nak gigit tinge dieorg.. rindu nak tdo dgn dieorg.. ahhh SEDIH...



ni anak buah aku yang ke 4 name die AMAR MIKAIL


nie pun anak buah aku gak, yang berdiri tue yang sulung, ARIS AMIRUL, yang tengah tue, AIMAN DANIEL & yang baju kuning tue, ADAM HAQISH


nie amar lagi.. muke die xboleh blah~~ hahhaa


nie amar & aiman, tengok la muke amar, sakit hati gle die.. tapi aiman blh buat xtau je..



nie time aku teman kan dieorg main kat taman, hmm macam2 pe'el..
rindu gle wei..


nie la antara kerja dieorng, kalau abah dieorg tau, huh mampus aku.. hahaha


nie time kat dalam rumah, c aris nie tengah pujuk amar, tapi sumpah amar langsung xlayan die, tengok la muke die, BLURR smacam..


haa, nie pulah anak buah aku yang ke 5, kteorg panggil die DINI.. lupe lak aku name penuh die.. hihihi..


nie antara gelagat c dini time ktorg g seremban, kat terminal 0ne..


nie plak gmbar adek aku dengan die, time nie adek dah geram sangat kat dini, yela asyik lari je, penat tau kteorg kejar die... so adek g la tangkap dini... hahahha kesian dini...
pak su jahat gle dgn die!!

hmm terasa menyesal plak skrng nie, mak bapa, blh la beli la tiket skali g.. nak pergi sane.. bosan la duk rumah sorng2... hmm sedih... ok2 pasni aku nak AYAT mak aku la.. kalau nak AYAT mesti gne kata2 yang MANIS.. baru la MAK cair... hahahha... mane lah tau kan tibe2 die tergerak nak bagi aku DUIT untuk tempah tiket.. huhu... AMIN...






MySpace                                                          

2 comments:

hANySS JonG said...

yohhhh...maju dah blog kawan eh..hihi....tahniah2....lak leh ajar aku...haha

pu3mas89 said...

hahha maju la glak.. oitt pa nka di ajar?