IF U DONT KNOW WHO I AM PLEASE DONT JUDGE ME
NOBODY IS PERFECT & I AM NOBODY
::: aku bukan PUTERI dari KAYANGAN tapi aku PUTERI dari bumi KENYALANG :::
(◕‿◕✿)

Sunday, June 13, 2010

:: Tolong tahan kentut ::

Hahaha amek kau!!!!! Ini serious okay.
Nak kata entry ini kelaka, entah bagi i tak kelaka pun. Sebab I memang emosi gile lah bila tiba bab kentut. Memang pantang datok nenek moyang i dengan kentut. I boleh bertumbuk dengan orang kalau orang tue kentut depan i. Apa kau hengat kentut kau wangi?






Okey begini, Haa begini? aww skemas i loike. Hoi serious. Semalam i ada pergi kedai beli barang dapur sedikit. bila habes amek barang sume yang di perlu kan, of course kena bayar lah kan. Jadi i pon beratur dekat counter. Depan i ada pakcik. Sebelah juge pakcik. Jejaka muda takda pulak. Frust i di situ. Ahaha! Orang tua tak best usha. Lalu i dengan buat hal sendiri menyanyi di dalam hati sementara tunggu turn nak bayar, dok belek gula-gula yang ade kat counter tue, macam-macam kaler ada. ikut kan hati semua gula-gula tue nak angkut masuk dalam bakul. Tapi tak boleh nanti gigi besi i bekarat. Tengah berkhayal dengan warna warni gula gula itu semua, Sekali i terdengar bunyi FROOTTTT CREEETTT CRETTTT……… Dan dengan sepantas taufan bau menusuk hidung i..! masyallah bau nya tak terkata. Taik adik bulus i seribu kali ganda wangi.
Tahu kah anda bahawa bau kentut itu yang macam agak panas kelat bau limau masam kene peram bebulan. Masuk hidung sampai ke tekak boleh rasa..! Dalah tempat ber air cond, Memang bau dia FUH nauzubilah ! I da macam nak pengsan. I cube praktik kan penafasan gune mulut. Dengan harapan tak bau lagi. Tapi still bau kuat yang amat. Semua orang dekat situ muka dah lain. Kerut-kerut dahi. I belakang pakcik tue, so i lah yang paling hebat tekena tembakkan kentut maut. Muka i jangan cakap ah kan. bengis gila.. Mata macam nak tejojol keluar sebab tahan geram / marah. Pikir orang TUA je pakcik hoi.. Kalau muda, dah lame i sound dekat situ jugak. Maki dalam hati jela yang termampu.
I tak paham ah dengan orang yang selumber badak lepas kan kentut di kawasan awam. Takda rase malu langsung ke hapa? Macam lah tak tahu kentut tu busuk. lagi nak lepas kan dengan suka hati. Sekurang nya tolong respect orang sekeliling. Best part ada setengah orang anggap kentut nie macam normal thing. eh yeah memang lah normal thing. tapi takda lah sampai lepas kan dekat tempat awam. Ada pulak yang boleh main lawan lawan kentut in public.. sapa kentut paling banyak and paling busuk, dia menang. Dah kentut, pastu gelak besar macam lah geli hati sangat. Homaigoat. Tak funny langsung okay ? I dont find its funny.. its RUDE !!


MySpace                                                          

No comments: