IF U DONT KNOW WHO I AM PLEASE DONT JUDGE ME
NOBODY IS PERFECT & I AM NOBODY
::: aku bukan PUTERI dari KAYANGAN tapi aku PUTERI dari bumi KENYALANG :::
(◕‿◕✿)

Friday, June 18, 2010

:: Dilema itu menyakitkan ::



SALAM..
kehadapan kawan kawan ku yang ku rindui selalu.. hahaha, macam surat cinta lak..aku nak share sesuatu kat korang.. ptg tadi, sebaik saja aku bangun dari tdo, aku terus on hempon aku, yela hempon aku sengal ckit, rosak cni rosak ctu, suma nye nak duit, aiissshhh, tunggu la aku dapat kerje dulu, nie tidak, time2 nie jugak la die nak rosak la, tercabut la, terkehel la... ee geram...so sambung cerita tadi, after aku on je hempon, tbe2 la muke pakcik haris terpampang kat skrin aku, ishhh terkejut aku, yela dah la tengah2 mamai, silap2 air liur pun ade g kat pp aku, hahhahaha, tapi jagan risau, aku dah tengok cermin dah pon, mmg xde bekas langsung.. SUMPAH.. aku xtipu ekk...so nak di jadikan cerita, aku buka la msg dri pakcik haris tue, kre msg die berbunyi begini..
  
haris: salam, mas ktk dapat UiTM nak??
aku: oitt, UiTM?? xtauk kmk..
haris: x ka? da cek upu?
aku: dah kuar ka? mek xon9 g.. ada ka nama mek?
haris: cuba cek..hoho
aku: oitt, auk dapat mek.
haris: wah! kos apa?
aku: OSHA, ktk mesti dpt juak nk?
haris: x, kmk x apply upu la.. kmk tgh tggu UiTM. mmg konfem uitm ada july intake =P

aku punyela heran, aikk gane die nie tau plak ek?? aku sendiri xtau die lak boleh tahu, ishh nasib xsakit jantung aku baca msg ktk ris.. hahhaha..so after aku reply...cepat2 la aku on laptop, yela, laptop sebelah je kot, aku nak jugak tahu betul ke ape yang haris bagitau tue.. so disebabkan line internet punye la CANTEK, dalam sekelip mata je kuar sesuatu yang pakcik gambar kan... cakkkkk!!!!!!!





Semakan Keputusan Permohonan Kemasukan ke IPTA 
Program Pengajian Lepasan STPM/Setaraf
Sesi Akademik 2010/2011
NO. KAD PENGENALAN / MYKAD:891230125354
NAMA:MASTURA BINTI ISKANDAR
KATEGORI:F - Kategori Diploma/Setaraf Aliran Sains



TAHNIAH!

Anda telah berjaya ditawarkan program pengajian seperti berikut :




KOD PROGRAM : EM10


NAMA PROGRAM : KESIHATAN DAN KESELAMATAN PERSEKITARAN


IPTA : UNIVERSITI TEKNOLOGI MARA (UiTM)


URL SURAT TAWARAN : http://istudent.uitm.edu.my/intake




CATATAN :


1) Calon boleh mencapai Surat Tawaran melalui Laman Web IPTA mulai 19 Jun 2010 dan calon WAJIB mengesahkanSETUJU TERIMA TAWARAN sebelum 24 Jun 2010. 



Tadaa....

bende alah ini la yang haris gtau aku tadi.. ALHAMDULILLLAH, syukur sangat2 aku dapat sambung study.. dah la tengah demam.. tapi nengok je word TAHNIAH tu, terus baik demam aku.. hahahhaa..TQ haris, coz gtau aku... nanti kmk blnja makan GULA2 sposen ok?? deal?? yes... hahahhaa

aku memang happy sgt2, time nie, tapi time aku gtau mak aku tadi, mak aku terus tye, ko nak KERJA ke BELAJAR????? uiittt tersentak aku wei, siyes aku terkejut.. aku ingt xnak pk dulu, tapi mak aku nie... xdan2 aku nak meraih kebahgiaan atas kejayaan aku ini, cey, mcm la besar sgt kejayaan ini.. apela ko nie mas.. hahhaha


kepada kawan2 aku jgn tanye dulu ye aku nak blaja o kerje.. aku mmg nak kerje dulu kalau blh, tapi tunggu interview kat DBKU tue la, ape2 pun aku akan sentiasa update k.. bagi aku peluang discuss dengan abg2 aku dulu, nak gak dengar kata2 terindah dari dieorng... hahaha.. AYAT MESTI POWER ooooo.......


p/s: pakcik haris tue bukan pakcik aku la, die classmate aku, tapi aku ske je panggil die pakcik.. hahaha







MySpace                                                          

2 comments:

hANySS JonG said...

aish....xpat foodtech udm tek??hmm..papun congrates...buat keputusan dgn bijaksana k...

pu3mas89 said...

xpat oitt, yala g 2 3 tok..mun dpt u lain tek aku smangat juak.. tok still uitm.. ish!!!