IF U DONT KNOW WHO I AM PLEASE DONT JUDGE ME
NOBODY IS PERFECT & I AM NOBODY
::: aku bukan PUTERI dari KAYANGAN tapi aku PUTERI dari bumi KENYALANG :::
(◕‿◕✿)

Monday, June 14, 2010

:: bilik impian ::

assalamualaikum...


senyap je page aku.. kesian sungguh.. haha.. xpe2. ade org ke, xde org ke, aku tetap nak gtau jugak.. petang tadi aku discuss la dgn mak n bapa aku ttg hajad aku nak hias bilik aku.. kire aku nak cat bilik la.. nak colour baru... nak suasana baru.. yela.. dah brapa tahun asyik kale kuning hitam je.. ish xbes la kale tue.. aku xske kuning.. tapi abg aku tue yg nak sgt bilik wana tue.. nak wat gane kan.. so ptg tadi dgn brani nye aku bersuara.. yg aku nak bilik gni, gni n gtu.. ish2 macam2 gak la aku cakap kat mak n bapa aku..

bapa ku ok je, tapi masalh nye mak aku tue, ish ade je bende yg die nak bantah... cni xok la apela.. hmm sedih bete.. so aku pegi... ambik ati la ckit... ayat punye ayat la kan.. aku siap nak decorate 1 rumah lagi.. mule2 mak aku xstuju.. tapi last, die kate.. yg die stuju.. tapi tgu budget la.. ish hati aku berbunga2 wei... mcm xcye lak mak aku kate mcm tu..

hope2 mak n bapa ku xubah pikiran la ye.. yela, dlm family aku ade sorang yg sangat2 suke membantah, kadang2 tue agak la sengal n poyo die itu.. hmm nak tau ke wei?? siapa g kalau x abg aku.. die mmg, asyik die je btl.. hmm agak terasa gak la kan kadang2.. tapi ape2 pun aku tau abg aku baik hati nye.. die salu blnje aku mkn KEFCI.. so die baik la ye..
ahakz~~~









haaa, kre begini la ape yg ade kat kepala aku.. even yg akan jadi nanti xla mcm nie 100%, tapi hope2 kale dinding tue pun dah cukup..
aku memang ske warna merah putih..
CANTEKK..
so jom la doa sama2 aku ye, mane la tau aku nye perancangan tadi jadi kenyataan..
ok x ok??




MySpace                                                          

2 comments:

IbuDhira said...

wah wah wah mas...kacak ehh..
kmk minat sinki nya...besaarrr senang nk mandik anak..hehee..nway take care!!

pu3mas89 said...

long cepat jak mata nya nangga sinki ya lok.. nang ibu sejati la ya... auk long nang kacak.. yala mek brangan tok..