IF U DONT KNOW WHO I AM PLEASE DONT JUDGE ME
NOBODY IS PERFECT & I AM NOBODY
::: aku bukan PUTERI dari KAYANGAN tapi aku PUTERI dari bumi KENYALANG :::
(◕‿◕✿)

Thursday, June 10, 2010

:: Percubaan pertama ::

HElloooo..!!
ade org x?????
...sambil letak tangan kat mulut...
...ala2 menjerit la konon nye...
hahhahahahahahahaha

ishh jgan ade org jawab lak ok... yela nie percubaan pertama aku nak wat blog.. so semestinye xde org pun yg nak baca aku pun post nie... tapi kalau ade yg jawab gak.. ish mahu nye aku cabooottttt... terus xmai2 lagi kat page nie.. hahhahaa (kasi gempak ckit!!!!)..

Hari ni aku baru nak rasa blog mengblog nie... (hahhahaha di saat org lain dah bosan nak edit blog) aku baru dtg nak meyinari dunia baru ini... waaa malu gle aku wei... mesti ade yg gelak2 kan aku kan?? yela.. minah kuno yg xpernah ade blog... hahah ishh malu dhor... siap tutup muke ngan bantal... hhaha..

Snanya aku dah lama gak nak buat bende alah nie, tapi aku ni pemalas... malas nak tulis n mls nak kongsi ape2 ngan org.. tapi aku ade 1 bende je aku rajin.. nak tau ke?????? ish xyah la.. alololo majuk plak korang...ok2 disebabkan aku kesian ngk MUKE sposen ko tue... mek cni aku bisik kat tinge ko... cni la syg oitt... snanya aku nie rajin MAKAN and rajin CAKAP... hahahha.. itu la aku.. cetttt terus kenal dgn tuan punye blog kan.. hmm bgs2...

Ehh, sok sek sok sek dari tadi... lupe lak nak kate....

........ASSALAMUALAIKUM........

saya budak baru dalam dunia blog mengblog nie..papehal korang tolong aku ekk...aku still blur g dengan bende2 kat cni la..ok?? TQ semua.. k lah sampai cni jela aku nye 1st post.. nanti aku post g k.. hope2 ade la yg jadi follower aku.. haha.. 
tata tt 22...



MySpace                                                          

No comments: