IF U DONT KNOW WHO I AM PLEASE DONT JUDGE ME
NOBODY IS PERFECT & I AM NOBODY
::: aku bukan PUTERI dari KAYANGAN tapi aku PUTERI dari bumi KENYALANG :::
(◕‿◕✿)

Sunday, June 13, 2010

:: result penentu segala ::


:: UiTM DI HATIKU ::

Wujudmu di sini di tanah anak merdeka
bagai obor ilmu memayungi putera-puterinya
pelopor hidup budaya bangsa, agama dan negara
membentuk akhlak manusia agar jadi sempurna

Ku yang melangkah kesini ingin mempelajari
rahsia di muka bumi dengan cara hakiki
tunjukkan aku jalan ilmumu untukku menuju
destinasi cita-cita negara dan bangsaku..

Majulah bangsa.. maju negara
berkat usaha jaya MARA
kami berikrar akan berjasa
hingga kita berjaya demi bangsa

watikah yang kumiliki
kan ku semat dihati
janji ku pada pertiwi untuk menabur bakti
ku sempurnakan seikhlas hati
membela negara

doa restu ayah bondaku
untukmu semua
UiTM... Usaha Taqwa Mulia...

cet tibe2 lak smangat uitm ku mencurah2... dulu time kat uitm aku langsung xhafal lagu nie.. tapi nie tbe2 lak blh hafal.. AMAZING banget... mane xnye... tadi baru je pas tgk RESULT aku.. sebelom nie risau risau n risau yg teramat sgt.. aku siap xnak tgk g ok... sananya result kuar 10haribulan ritu.. tapi aku bzy sgt2 (cet dah mcm artis gle!!!) haha

ok, ni plak stori pasal result aku... after balik dri kampung tadi, aku terus cari laptop aku, ntah kat mane la abg aku letak kan.. yela abg aku dah balik kuching, die ambik cuti gara2 nak teman kan kawan die.. kawan die tue kawen dengan gurl sarawak.. aikk melalut lak aku..

ok2 cont stori pasal result aku lak k.. ok, after cri punye cari, punye cari, punya cari (brape byk cari da**) , ahernya aku jumpe gak DIE... rupe2 nye abg aku letak bawah katil... cisss bedebah tol la abg aku nie...sabar jela.. nasib xberhabokk!!!!

buka punya buka, (oitt korang jgn pk bukan2 ahhh) pastu aku buka la student portal..
dan dlm sekelip mata (caakkkkkkkkkk~~~~)


keluar la bende alah nie......
aku taip la aku nye ID n aku nye pasword...


after aku klik "submit" xsampai 1 minit.. perrgghhh terus kuar aku nye result.. punye la aku terkejut... SIAP lari kat mak aku n peluk n cium die erat2 lagi OK...
nasib air mata aku xkuar..
siyes wei aku xsangka.. aku mati2 ingat aku kene repeat wei.. yela aku mcm xbrape berkenan dgn cara kau wat FINAL REPORT...
H A M P E H
macam ape ntah.. bgs duk kat zoo je jage KUDE, TARZEN n so on...
(eh ade ke kat ctu??? anggap jela ye...)
daripada blaja kat uitm 3thn? xke menyemak je aku nie... huh nasib baik aku LULUS dengan CEMERLANG...

trima kasih en ELLY, EN sham, em kham n miss ain.. TQ sebab ajr sy 3 thn xhenti2.. sy nak gtau depan2, tapi sy malu.. coz sy nie bukan student terpilih.. jadi perasaan malu tue semakin membuak2... kepada kawan2 1 kelas seramai 19org.. tq gak coz pernah jadi kawan aku.. so dgn bangga nye aku nak gtau....


** cettt macam bodek je aku nie!! **


alhamdulillah.. now aku dah bergelar seorg bakal graduan yg bakal konvo bulan 10 ni, insya allah... so now aku tgh wat ape yg patot... isi kerje sane.. isi kerja cni... hantar resume sane.. hantar resume cni... hope2 dpt la..
kalau xdpt alamatnye aku sambung degree la.. hmm sedih nye... aku nak kerja... nak duit sendiri..
ngk mata aku....
penuh dgn DUITAN
$$$$$$$


waa aku dah HABIS blaja...
selepas nie...
" SAYA ADALAH BAKAL PPKP "

ape2 pun doakan yg terbaik untuk aku k...
so mak aku janji nak balje mkn...
TQ abg2 ku yg bagi DUIT kejayaan kepada ku..
SEMANGAT...
mata bertambah2...
$$$$$$$
hahahhahahahaha
k lah sampai cni saje..
SALAM.







MySpace                                                          

6 comments:

aNYSs JoNG said...

PPKP ya apa deng????nway, congrats...!! result ku pun dh kuar..ngeee~~

who i am?? said...

PPKP ya penolong pegawai kesihatan persekitaran... kira jawatan yg ku cari ba...oitt bla result ko kuar?? ok x??

harisu-sama a.k.a RS said...

mas,wahh dah ada blog~!
neway kmk dah jadik follower. n tahniah sebab grade pada masanya :)
t dapat keje jgn lupa belanje..air pon jadiklah hoho.

pu3mas89 said...

aishh malu2... di saat org lain sume dah bosan dgn blog.. kmk baru jak nak berjinak2... ris, ktk pun tahniah juak wei.. mesti result semakin gempak nak? oitt air mahal, gula2 sposen 2 blh kot?? deal?

aNYSs JoNG said...

hehehe...wah...dah nk dpt keja..next time aku balit kuch leh la ko blanja..hehe..btw, result ok la..nait dari last sem..eheh~~~

pu3mas89 said...

result aku mcm lucu jak.. yala aku rasa mcm aku kantoi ba rya.. huhu.. saya sungguh teruja.. wink wink wink**