IF U DONT KNOW WHO I AM PLEASE DONT JUDGE ME
NOBODY IS PERFECT & I AM NOBODY
::: aku bukan PUTERI dari KAYANGAN tapi aku PUTERI dari bumi KENYALANG :::
(◕‿◕✿)

Saturday, June 12, 2010

MENYEMPAT!!!



huhu.. hai kawan2..
(ehhh ade kwn ke aku kat page ni? alaaa anggap je la ade k...walaupun xde sape yg tau aku ade BLOG sendiwi~~~ haha)

snanya kpala aku tgh srabut nie.. tapi xtau la plak... gne la aku blh sempat gak untuk meringankan jari jemari aku untuk mencari huruf2 kat keyboard ni, smata2 nak post bende alah nie.. huh mcm xde makne je kot!!! yela bukan ade yg nak bace pon... kan????? (haha ehhh, jgn ade yg terharu sudeh!!!)...

iyela.. nak check result pun xdpt... eee sedih gle... so layan la blog nie...(HELOO ADMIN UiTM, korang kerje x wei??? eeee benci aku...) aiii sambung marah plak.. issshhh dah2.. xnak marah2 g.. aku ade tujuan lain snanya nie wei... (TUJUAN???? cet, rasa nak MEMINANG anak PAKCIK RAMLI plak kan --> MODE BRANGAN ) lallala...

ok2, aku sudeh melalut, apela.. NOW cont aku nye tujuan asal ye... snanye aku nak kate, org yg mendorng aku untuk buat BLOG nie adelah kwn aku... die nie kan... kwn aku yg aku knl n korang xknl... hahhaha (jgn marah)... ok nama die MOHAMMAD KHAIRUL FAEZY BIN ISKANDAR (btl ke x ek aku eje name die!! HOPE2 blh la)...

die nie aku panggil krol je... (HAI KROL!!! ko bace ke aku nye post nie wei??? TIDAK BUKAN !!!!) xpe2 aku phm.. malu la nak gtau korang... yela.. dulu bukan main g aku kate...

mas:
isshhhh aku xnak la wat BELOG2 ni... HAMPEH
aku dah la jenis kuat ckp...
bukan KUAT menulis wei...
stakat cakap kosong
AKU LA JUARA!!!!
...huhuhu..

ceh.. siap blh blagak g kan...hahhaa.. tapi sejak2 nie.. aku mcm sunyi je.. aku plukan seseorg untuk stori mori.. tapi sape ek aku nak stori?? siyes mgu nie aku bzy tahap gaban... cian aku wei..jadi aku pk punye pk punye pk punye pk... (ishhh brapppeeeee byk PK da....) aherrnya aku boo-wat la keputusan untuk buat BLOG nie... yela.. blh gak aku cit cet sane... cit cet sni...

WALAUPOOOONN
xDE SAPE YANG TAU AKU ADE
BELOG!!!!!!!

muahahahhahahahah
LUCU banget...
pape pon..
THANKS la krol..
bg aku inspirasi...

JADI INILAH dunia baru ku...
SLAMAT DTG MAS !!!!!!





MySpace                                                          

1 comment:

KAYROLE 'KAIXA' FAEZY said...

mas..hihi...lalala...welkam to da club..ihihi
nice song..:)