IF U DONT KNOW WHO I AM PLEASE DONT JUDGE ME
NOBODY IS PERFECT & I AM NOBODY
::: aku bukan PUTERI dari KAYANGAN tapi aku PUTERI dari bumi KENYALANG :::
(◕‿◕✿)

Friday, June 25, 2010

sinar kerinduan bersama gadis MANIS



Melalui hari-hari yg cerah dg penuh ceria... naik besar la pipi aku x henti tergelak apabila teringat dengan gelagat kawan aku.. rindu sangat kat die wei... ingin juga rasanya aku kongsikan bersama uol semue di entri ini...

glamour la KAK SU selepas ni...

KAK SU... sebenarnya adalah nama kawan kepada empunya blog ini... uol paham x??? laa ade gak ke yang tidak paham.. eee aku gigit karang.. maksud aku, su tue kawan aku la.. aduhai... apa sal la CERDIK sangat ni..


Terus terang aku cakap... susah hendak aku gambarkan tentang sifat-sifatnya...yg penting...dia akan sentiasa buat aku ketawa dan sentiasa buat aku rindu akan kenangan bersama nya.. 

 tertawa dgn idea dan cite-cite rekaannya..."KREATIF"...mungkin itulah kata kunci buat GADIS AYU ni... Kreatif sgt dgn idea yg mengarot.... kreatif time nak ambik gambar.. kreatif time bergaya n so on.. die cantik sangat...


 laa jangan pulak uol pike yang bukan-bukan k..
ahh uol tanye ape yang mengarot tentang sue??
laa bende nie biar aku n sue je tahu..
yela xkan aku nak cite sume kat sini kot?
ishh byk tue.. penat la aku nak taip.. kenangan yang aku memang xboleh lupe..
sue pun mesti ingat jugak kan???
tol x??


ok, nak di jadikan cerita, setelah berapa lama xjumpe, semalam baru aku n sue bersua kembali...
serius aku rindu kan sue.. aku ingat lagi ade satu hari tue, aku mimpi kan die, kiteorg tengah makan apam pisang.. apam pisang tue kiteorg makan kan tepi pantai.. tapi aku xtau la pantai mane.. lagi pun time aku mimpi tue, xde pulak die bagitahu lokasi mimpi aku... hahhaha so xdapat la aku nak bagitahu uol kan... hahahahaha....eh jap.. korang prasan x.. kenapa aku mimpi apam pisang ek??? hahaha apelah mimpi tue kan.. banyak-banyak makanan yang lagi sedap, apam pisang jugak la yang masuk dalam mimpi aku...cube la spagetti ke ape ke.. boleh la aku kenyang sikit.. kan bes.. hahahah.. ntah la kenape.. aku xbagitahu sue pun aku mimpi die.. yela, aku dah lama xjumpe die.. tidak terpike lagi nak bagitahu.. die duk jauh.. jauh sangat2.. dan aku?? aku duk kat seberang laut china selatan... laa kire jauh la tue.. apeda..


jadi, nak di jadikan cerita, semalam, aku tengah uruskan aku punye urusan untuk sambung degree.. tapi urus gune on9 jela.. time aku buka student portal, aku tersalah tekan la satu bende alah nie.. tapi aku sendiri tidak tahu apa yang aku tekan.. ale2 terbuka la satu gerbang...


..KOMUNITI UiTM..


pelik juga aku.. so belek punye belek.. top top aku tertengok satu gambar.. gambar insan yang aku cari selama ini... serius aku terkejut.. yela betul ke die.. so aku view la die punya page... n alhamdulillah... memang die la.. aku terus add die.. n dengan takdir tuhan... xsangka die pun on9 gak time tue.. happy gile aku time tue.. die terus msg dengan aku.. time tue mula la aku n sue berborak semula.. ingat kenangan lama... sue i miss u so much... ingat x, time kite jumpe dulu.. siyes bes.. bile nak jumpe lagi ek????


sue even kite dah lama xjumpe, mas masih simpan tau gambar2 kite aritu.. mas selalu tengok gambar-gambar2 kite.. ade byk g gambar yang mas xupload kan.. yela mane boleh orang lain tengok gambar lain.. bahaya.. dah la gambar kite banyak yang seksi !! wakakakaka.. xde makne nye.. ok tengok la sedikit sebanyak kenangan kite nie k..


alahai gedik nye kite.. opsss !!!


opss pakcik jerawat nampak gle la kat dahi aku... haha malu !!



gambar nie pun comel sue.. cahaya illahi memang baek punya !!



gambar atas n bawah nie, time kite 2 dalam toilet, yela syok sangat bergambar, tibe2 jerawat sue pecah... tue la singgah sekejap kat toilet, tapi sempat jugak post...


makcik kat belakang tue bukan main g pose, tapi tunjuk belakang pun jadi la ekk..


ok, cantek x gambar kite sue?? mas suke sangat tengok.. walau pun gambar kite nie di ambik gune hp mas yang CAP UNTA itu... tapi tetap cantek kan..
sue after nie jangan hilang lagi ye..
kang penat tau mas nak cari kemana sue bertapa..
ini pulak gambar mengade kiteorg.. =P
== habis ==
**********************************************************************





MySpace                                                          

2 comments:

hANySS JonG said...

smg ukhuwah ktk duak kekal selamanya k..dunia akhirat..mcm kita juak..=)

pu3mas89 said...

TQ dear.. ko tetap kwn ku smpe mati k.. insya allah.. amin..