IF U DONT KNOW WHO I AM PLEASE DONT JUDGE ME
NOBODY IS PERFECT & I AM NOBODY
::: aku bukan PUTERI dari KAYANGAN tapi aku PUTERI dari bumi KENYALANG :::
(◕‿◕✿)

Sunday, June 20, 2010

bapaku HERO ku





Selamat Hari Bapa buat bapa saya yang sentiasa menyayangi saya.... walaupun sy ni anak yang nakal.... tongue.gif ....tetapi nakal2 sy sgt sayang bapa saya....jasamu amat dihargai dan disanjungi....Disini sy anakmu sertakan sedikit coretan sajak buat bapa....



I S K A N D A R BIN M A T




TERIMA KASIH ALLAH
KERNA MEMBERIKAN AKU SEORANG BAPA
TERIMA KASIH BAPA
KERNA JADIKAN AKU MANUSIA BERGUNA
TERIMA KASIH
ATAS KASIH SAYANGMU
DOA DAN SAYANGKU
BERSAMAMU SELALU
 CryCry Cry Cry
uol, utk hari ibu aritu aku bagi mak aku mug...hari2 dia guna mug tu skang ni.. tp utk bapa aku, no idea lagi la nk bagi apa...kang kalau aku bagi mug jugak, mesti dia cakap bukan2...aku ingat nk bagi dia ashtray je..tp tu mcm menggalakkan bapa aku merokok la plakkk.. aku tye abg2 aku, die org pun blur nk bagi apa,   ;P   ;P   ;P   ;P 

any idea nk bagi apa ke?... aku penah bagi dia baju, barang kereta,n sume barang2 lelaki, now aku sudah blur.. tapi uol nak tau, niela 1st time aku sambut hari bapa tanpa bapa disisi aku.. die kat jakarta SEKARANG... TENGAH HOLIDAY DGN MAK AKU... so awal2 pagi tadi aku dah kol bapa ku, siap WISH d
ari jauh lagi tue.. ISH MAHAL ....sekejap je terus habis kredit aku, xsampai 10 minit kot... yela LINE CELCOM INDON TUE mmg cekik darah tol la.. hahahaha...  mak bapa, aku jeles teramat !! 

OK mcm nie, aku dapat idea baek punya.. disebabkan aku di tinggal sorng2 kat rumah nie, xjadi la nak pk nak bagi ape kt bapa... biar die beli sendiri jela ape yg die nak kat jakarta tue.. yela sane murah g la barang... ok x pak??? hahahhaa.. MODE DENGKI SEKEJAP..






* Didiklah Hati kita untuk mengenal ALLAH dan AGAMA ALLAH dengan lebih dekat kita akan rasa keMANISannya..




BANTULAH AGAMA ALLAH..
PASTI ALLAH AKAN BANTU KITA
DALAM KEHIDUPAN SEHARIAN KITA

 :::::::::SELAMAT HARI BAPA U'OL:::::::::::





MySpace                                                          

No comments: