IF U DONT KNOW WHO I AM PLEASE DONT JUDGE ME
NOBODY IS PERFECT & I AM NOBODY
::: aku bukan PUTERI dari KAYANGAN tapi aku PUTERI dari bumi KENYALANG :::
(◕‿◕✿)

Tuesday, July 06, 2010

alahai perempuan tak cantek !!!



aku tahu la aku xcantek !!! (0_o)v

apa bila aku tengah serabut dan tak tahu nak buat apa...
ini lah yang terjadi...



Kalau perempuan cantik pendiam,
Lelaki akan cakap :- Woow, ciri-ciri isteri idaman

Kalau perempuan tak cantik pendiam,
Lelaki akan cakap :- Eh, tak reti berkomunikasi betul..

Kalau perempuan cantik berbuat jahat,
Lelaki akan kata :- Mesti ada krisis nih.. kesiannye..

Kalau perempuan tak cantik berbuat jahat,
Lelaki akan cakap :- Dah la tak lawa, perangai pulak hodoh

Kalau perempuan cantik menolong Lelaki yg diganggu,
Lelaki akan cakap :- Woow!Heroin sejati

Kalau perempuan tak cantik menolong lelaki yang diganggu,
Lelaki akan kata :- Hm.. Taktik nak ngorat le tu

Kalau perempuan cantik dapat Lelaki hensem,
Lelaki akan kata :- Ok la. Bagai pinang di belah dua..

Kalau perempuan tak cantik dapat Lelaki hensem,
Lelaki akan kata :- Kesian.. mesti dah kena bomoh lelaki tu!

Kalau perempuan cantik ditinggal kekasih,
Lelaki akan kata :- Buta kayu betul mamat tu..

Kalau perempuan tak cantik ditinggal kekasih,
Lelaki akan kata :- Patut pun kena reject

Kalau perempuan cantik penyayang dgn binatang,
Lelaki akan cakap :- Perasaannya halus penuh dgn kasih sayang..

Kalau perempuan tak cantik penyayang dgn binatang,
Lelaki akan cakap :- Sesama makhluk harus saling menyayangi

Kalau perempuan cantik bawa BMW,
Lelaki akan cakap :- Ntah dato mana bela ni.

Kalau perempuan tak cantik bawa BMW,
Lelaki akan cakap :- Mesti anak org kaya ni..

Kalau perempuan cantik tak mau bergambar,
Lelaki akan cakap :- Pasti takut kalau2 gambarnya tersebar..

Kalau perempuan tak cantik tak mau bergambar,
Lelaki akan kata :- Sedar pun diri

Kalau perempuan cantik menuang air ke gelas lelaki,
Lelaki akan cakap :- Wah.. caring sungguh

Kalau perempuan tak cantik menuang air ke gelas lelaki,
Lelaki akan cakap :- Eleh, nak tunjuk caring le tu

Kalau perempuan cantik bersedih hati,
Lelaki akan cakap :- Dont worry, i will make u happy forever..

Kalau perempuan tak cantik bersedih hati,
Lelaki akan kata :- Sikit2 nak nangis!! mengada2

kalau perempuan cantik masak,
Lelaki akan kata :- Dah la lawa, pandai masak pulak tu

Kalau perempuan tak cantik masak,
Lelaki akan cakap :- Ntah sedap ke tak masakan dia tu

Kalau perempuan cantik main2 miss call,
Lelaki akan kata :- Takpe, rindu la tu

Kalau perempuan tak cantik main2 miss call,
Lelaki akan cakap :- Ko ni takde keja lain ke? sibuk ni tau tak..?

Kalau perempuan cantik hantar2 email,
Lelaki akan kata :- Sukenya !!!!!

Kalau perempuan tak cantik hantar2 email,
Lelaki akan cakap :- Asyik2 email dia boring!!

p/s: aku nie tengah serabut, yela esok aku nak interview, tapi ape yang aku baca mcm xmasuk je.. tue yang aku pergi buka blog aku dan terus terpikir nak buat entry yang simple.. tapi betul kan?? aduhai kesian gurl xcantek mcm aku kan?? selalu ditindak.. owhh dunia memang tidak patut 


MySpace                                                                        

4 comments:

Wan_hazel said...

ktk intview sok..gd luck ah...lucu jak entri ya...slalu nya entri sal org laki..p tok org puan gik..hehehe...ktk xcantek p cute..hehehe

pu3mas89 said...

hahhaa word yang blakang ya PUJI ka BODEK eh?? hahaha..

Bally Da Shoe said...

mnarik entry ni...huhu mne de x santek.... jgn humble sgt...huhu ^_^

pu3mas89 said...

hihi TQ.. penat tau nak pk ayat yang cantekk untuk entry nie.. (0_o)v