IF U DONT KNOW WHO I AM PLEASE DONT JUDGE ME
NOBODY IS PERFECT & I AM NOBODY
::: aku bukan PUTERI dari KAYANGAN tapi aku PUTERI dari bumi KENYALANG :::
(◕‿◕✿)

Monday, July 12, 2010

Kontes oo Kontes !!

CONTES HITAM ITU MENAWAN


awak2, ini adalah pertama kali pu3 masok contest macam ni tau.. sebelum ni memang terasa nak join mane2 kontes yang ade kat blog ni, tapi hati pu3 masih jugak tertutup ..tapi disebabkan contest yang missyaniabdullah anjurkan ini sungguh menarik, jadi hati pu3 dengan SEGALA HORMATNYA terbuka dan terus klik untuk jadi follower missyani... ok ke tak ok ??

konsep contest ini, hitam putih atau lebih cantek dan indah lagi kalau diseboot 
" Hitam Itu Menawan "

...jadi inilah gambar pu3 yang pu3 dah tukar ala2 60-an...
haa ini la gambar ala2 zaman Mak & Bapa pu3 dulu.. ade mcm gambar studio x?? 
ok jom pu3 cerita serba sedikit tetang gambar ini.. 
gambar ini diambik masa pu3 dan coursemate pu3 lepak petang di salah satu bukit yang ade dekat UiTM Sarawak..  cantik kan view pic nie? tau tak yang mane pu3? ok pu3 yang pkai baju merah putih tue, ala yang tengah melompat lompat sambil pegang gitar tue la.. nampak x??? 
masa nie kami tengah cuci mata tau, kiteorg tengok MAMAT-MAMAT UiTM main BOLA Sepak.. hahhahaa, oppsss kantoi !!! dieorg main kat bawah bukit tue je haa.. nampak x kepala dieorg??  jadi inilah aktiviti harian pu3 semasa petang.. (cuci mata baik untuk kesihatan tau !!)
Tapi kenapa pu3 pilih gambar ni ek??? hmm awak nak tau kan? ok, sebenarnya, pu3 pilih gambar ni disebabkan gambar ni memang asalnya kiteorg ambik BLACK & WHITE.. ala korang pergi je tukar effect kat henpon korang.. tapi sebabkan henpon yang pu3 gune hanyala henpon cap AYAM,  tue yang nampak gmbar nie mcm BLUR ckit.. tapi ckit je kot.. masih nampak jugak kan?? pic nie pu3 edit sikit2, agar nampak ala2 60-an .. 
ok ke x ek pic nie?
rasa-rasa boleh memang x??

ok, syarat-syarat nak join contest nih.. 

  1. menjadi follower missyaniabdullah..
  2. gamba mesti hitam putih..korang edit la jadi hitam putih
  3. gamba bebas janji hitam putih..
  4. buat entry khas dalam blog korang kenapa korang suka pic itu dan linkkan kepada belog missyaniabdullah
  5. kena letakkan banner contes di side bar belog korang...and mesti linkan pada belog missyaniabdullah
  6. sila tinggalkan link korang di bawah contes ini..senang nak usha
  7. tag kan kepada 5 rakan blogger yg lain
      **jadi aku tag kepada**
  1. contes bermula pada 1hb Julai 2010 - 31 Julai 2010..keputusan akan diberitahu seminggu dr tarikh tutup.
  2. hadiah menanti anda : 1st place - album gamba 2nd place -coklat
selamat mencuba
MySpace                                                                    

No comments: