IF U DONT KNOW WHO I AM PLEASE DONT JUDGE ME
NOBODY IS PERFECT & I AM NOBODY
::: aku bukan PUTERI dari KAYANGAN tapi aku PUTERI dari bumi KENYALANG :::
(◕‿◕✿)

Sunday, July 25, 2010

Opss.. TQ pakcik Xangonila !!!

Award comel dari bro Xangonila 
*** Wink wink wink ****
Alhamdulillah arini aku baru tau yang aku dapat award lagi setelah 2 hari di tag. Minta ampun TUAN RUMAH sebab lambat mbik award yang comel lagi INDAH ni ye. Kite baru je menjenguk kite punye BLOG nie.. Masa tengok dekat shoutbox tadi.. GEDEBUKK !! ade satu award datang menyinggah ke blog yang ala2 PELANGI ni.. perghh PELANGI tue..korang ade????? hmmm xde kan kan kan? dah agak dah... 
(hahhaha mode belagak sikit sambil angkat2 kening...!!!) mane tak nye, korang nak kaler ape? cakap je.. semua dah terhidang dah dekat page aku nie haa.. kan?

Ok, sebelum aku melangkah jauh melencong ke tempat yang tidak sepatutnya.. baek aku memperkenalkan siapa die bro Xangonila yang aku telah gembar gemburkan awal2 tadi.. title pun dah terdedah nama die kan? sebab ape? sebab die yang bagi award nie dekat aku.. so ayat kite mesti POWER untuk membuat HIDUNG pakcik nie KEMBANG KEMPIS sampai pecah k..... wakakakka...opss pakcik, jangan marah ahhh !!! 

(◕‿◕✿)
 Tadaa inilah mamat yang MACHO lagi SMART itu.
 
(opss ayat bodek harus ade ok, tak boleh tinggal tau !!!) Kepada sesiapa nak kenal die.. jom la beramah mesra dengan die k.. nak pergi ke page die.. senang je.. KELIK je dekat nama die tue.. 
Kalau keluar gambar nie, huh memang SAH die la empunya page tue.. xcaye..
hmm jom la try !!!


macam biase la,sebelum aku betol2 dapat award ni,ade syarat yang kene ikut :
  1. kalau korang dapat award ni,korang kene tag kepada 5 orang lagi,
  2. Then,korang mestilah meletakkan link-link berikut dalam blog/artikel (entry) korang :
3. Shiyda

     3. Sebelum korang letakkan link-link berikut,korang padamkan dulu link no 1 (Catatan tanpa Tinta) dan link no 2 (Jacowlive) di naikkan pada no 1. Manakala link no 3 (Shiyda) akan di naikkan pada link no 2 dan seterusnya. Selepas itu, korang masokkan link korang dibahagian bawah sekali pada link no 5.Korang kene jujur n adil dalam melakukannya. Kalau korang nk tahu,ade benefit kalau korang ikut step ni..Jika korang mampu berikan award ni kepada 5 rakan korang dan kesemua mereka yang di tag meletakkan link yang betol, korang akan dapat backlink yang ditunjukkan di bawah ni.

Posisi 5 : Jumlah Backlink = 5
Posisi 4 : Jumlah Backlink = 25
Posisi 3 : Jumlah Backlink = 125
Posisi 2 : Jumlah Backlink = 625
Posisi 1 : Jumlah Backlink = 3,125

Berita Hangat!! Menurut info dari SEO ( Search Engine Optimation ) ramai blogger telah mendapatkan 1,953,123 backlink dan keuntungannya. Dalam masa sama juga blog korang akan mendapat trafik tambahan,apalagi jika ada sesiapa yang mengklik link ke blog korang..


so tanpa berlengah lagi aku tag kepada 


Dapat Award + kenal ramai blogger + trafik + page rank up



MySpace

8 comments:

amira said...

thankies dear... I amek nnt okiee??
Hanya perlu double click saja!!

xangonila!! said...

wah!! sampai pic pown nk tag jugak!!ok2..trimas..;-)

ASaDa RyutaRo said...

wollah~ ada org berik award eh.. hehe.. tQ~ tQ~ kelak mek ambik owh..

pu3mas89 said...

mira, welcome syg.. jgn lupe pulak k..

pu3mas89 said...

xangonila, ala kite saje je nak bodek.. wakakka..

pu3mas89 said...

asada, auk kelak boh lupak ambik indah ahh..

xangonila!! said...

hahaha..alala,nape jadi cam2??xpe..dalam comment pown jadi la..;-)

amira said...

dear..I dah ambik award tu,...thankies..!!