IF U DONT KNOW WHO I AM PLEASE DONT JUDGE ME
NOBODY IS PERFECT & I AM NOBODY
::: aku bukan PUTERI dari KAYANGAN tapi aku PUTERI dari bumi KENYALANG :::
(◕‿◕✿)

Tuesday, July 13, 2010

Award dari nfahk's

Awak, pu3 kene tag lagi tau..
TQ kepada yang sudi menobat kan pu3 untuk memegang Award ini..
nanti bagi lagi tau.. 
hahahahahahaha

 :::: TADAA :::


Haa ini la award dari nfahk's
cantik kan?

ok2 sebelum kite tag kan kepada 5 yang bertuah.. 
pu3 jawab dulu soalan yang nfahk's suruh tunaikan k...

1) Bagi award ni kepada 5 orang yang ada nilai2 persahabatan yang baik dalam dunia blogging nih..



(opss xjadi la, sebab die pun dah dpt award ini sama dgn kite tadi.. )

2) Kenapa pilih Mereka ?

Ok Jom pu3 bagitau satu persatu kenapa pu3 pilih mereka...

...pu3 tag anis sebab....
dia adalah kawan baik pu3.. MY BFF.. bukan stakat Di dunia BLOG ni je.. tapi di dunia realiti pun kiteorg tetap kawan.. lagi pun anis ni la 1st follower pu3..
 anis, kita TETAP KAWAN KAN ? 

...pu3 tag krol sebab...
haa krol pun kawan pu3 jugak... pu3 kenal krol ni sejak pu3 darjah 5 lagi.. sampai sekarang kami berkawan tau..TQ krol.. n krol jugak la top 3 follower pu3...

...pu3 tag haris sebab....
haris kawan pu3 paling baik semasa 3 tahun pu3 di UiTM.. n haris jugak 2nd follower pu3.. haris nie baik tau..die la yang selalu dengar masalah pu3.. kalau pu3 ade masalah je time dekat uitm dulu, cepat2 la pu3 cari die..xkire la ape masalah skali pun..c haris nie pun dengar la jugak kan?? hahaha
TQ haris.. eh lupe nak bagitahu, haris ni budak selangor, tapi sejak balaja dekat sarawak, die dah fasih gile cakap sarawak.. so, " HARIS, BELAJAR BENA2 dekat cnun ahh, ktk jak la sambung impian kmk untuk continue study k "... wakakakka boleh pulak..

....pu3 tag Sis Lieza sebab...
sis baek sangat dengan pu3.. walaupun pu3 baru je kenal sis.. tapi die ramah sangat.. selalu singgah blog pu3 n bagi kate2 semangat... hmm pu3 terasa macam ade kakak pulak tau.. yela pu3 xde kakak, adek bradek pu3 semua lelaki.... pu3 sorang je perempuan...jadi pu3 rasa sis Lieza WAJIB untuk 3ma award penghargaan nie dari pu3.. 
kan sis???

...yang terakhir sekali, pu3 tag Afiff Adogawa sebab...
afiff nie la org pertama yang bagi Award dekat pu3.. masa tu pu3 baru je terjebak ke kancah BLOGGER ni.. iyela budak masih mentah n tibe2 di anugerah award.. perghh mau nye x terharu... kan? so TQ Afiff.. nahhh, pu3 bagi Award nie untuk afiff k.. 

3) Perkara paling hebat pernah di buat sebagai sahabat.. 
( untuk kita semua jadikan panduan  dan ikutan kan? )

hmm yang ini susah la pu3 nak bagitahu kat sini, sebab perkara ni biarla antara pu3 dengan kawan2 pu3 je yang tahu ape yang pu3 pernah buat dengan dieorg.. SAHABAT memang susah nak cari, tapi MUSUH.. pergghhh sekelip mata je dah jumpe OK.. xperlu cari pun.. MUSUH akan dtg sendiri tau... kan??? hahahaha,  yang tak kenal pu3 lagi, jom la ramai2 terjah pu3 n duduk dekat dengan pu3 n selami hati pu3.. pu3 xla terlalu baek, tapi pu3 hargai kamu yang menghargai pu3.. wakakakkakaa mcm poyo je ayat aku nie kan.. 

SO JOM CARI KAWAN yang SUDI JADI KAWAN KITE NAK???


MySpace
                                                                     

3 comments:

Wan_hazel said...

yg laz bez...huhuhu...lak mek hargai ktk ah..hehhee...kawan nek tok pun susah nak dpt kwn bgus...kawan makan kawan nektok dh mkin mengarey

pu3mas89 said...

auk bena ta ktk oit.. so boh terlalu bait glak ngan org.. takut mun di kecewa kan, xla sedih glak nak?? hmm kawan ssh senang ssh ba nak oleh? tol x???

hANySS JonG said...

oiii...makseh...ahahahaha...ku sik pande nok main ber award2 tok..wakakaka
papun, sorila...jarang pat lawat blog tokrang dah lately....mcm susah nk completely bukak page tokrang...
ku xda brodben tek nk..ngarap wireless yg ntah apa2 tok..huhu..
rindu ko..tgu bday ku lak k.....=)