IF U DONT KNOW WHO I AM PLEASE DONT JUDGE ME
NOBODY IS PERFECT & I AM NOBODY
::: aku bukan PUTERI dari KAYANGAN tapi aku PUTERI dari bumi KENYALANG :::
(◕‿◕✿)

Monday, July 12, 2010

kontes ke 2 untuk hari ini !!

awak2, kite join kontes lagi tau.. yela arini kite betul2 xde kerja, so kite join la kontes..








ok. syarat-syaratnya mudah sahaja.


  1. terbuka kepada gadis-gadis sahaja sebab lelaki tidaklah comel.mereka kachak dan macho sahaja. hak hak hak.
  2. perlu lah menjadi followers nurain yang comel dahulu. *psst..kalau nak LIKES fanpage saya sekali pun ok what. thehehe...:)
  3. letak sekeping sahaja gambar anda SENDIRI. tidaklah berdua mahupun bertiga apetah lagi berempat. dan gambar itu mestilah gambar anda yang TERKINI mungkin! tidak mahu gambar masa kecil-kecil; masa baby sebab kalau masa baby semua orang pun comel oh..!
  4. buatla entry khas untuk contest saya ini. letak kan banner contest ini di entry anda dan di sidebar anda dan WAJIB backlink kepada contest saya ini semula. ok. ;p. copy-paste je code banner contest di sidebar saya itu.perletakan banner contest di side bar adalah tidak wajib.terpulang mahu letak atau tidak :)
  5. di dalam entry anda juga tuliskan jawapan untuk soalan saya ini :: apakah benda comel/cute yang anda suka? contohnya. :: benda comel yang saya suka ialah toothbrush holder. ;p. itu contoh lah ye..
  6. tag kan hanya seorang yang anda rasa patut join contest ini. make sure orang yang di tag itu tahu ya??!



p/s: yang atas nie, aku copy je dari page penaja  !!
 21 JUNE 2010 hingga 21 JULY 2010.
haa ini la muke aku paling latest.. baru je ambik kejap tadi.. 
xsampai 2 minit yang lepas..
(jadi sesuai sangat la untuk SYARAT yang no 3 tue kan? )
picture ni xcomel pun tapi gedix tue tetap MENYERLAH, 
pu3 oo pu3 ade hati gak nak join kontes nie.. 
hahhaa

ok, aku tag kan kontes nie untuk MY BFF yang sama2 gedik dgn aku jugak k..

eh hampir terlupa pulak.. syarat yang ke 5 aku xtunaikan lagi...
apakah benda comel/cute yang anda suka?
kalau saya, saya suke "MICKEY MAS"  a.k.a PATUNG MICKEY MOUSE.. 
best untuk dipeluk kuat2.. wee~~


selamat menjoinkan diri!! :)

MySpace                                             

4 comments:

Hamzah Ian said...

cun2.. kasi menang ok?? hehe

pu3mas89 said...

hahaha, ade harapan ke dengan muke comot mcm tue??

Wan_hazel said...

comot2...mesti menang..hehehe....

pu3mas89 said...

haha kmk join jak, bergantung pada pengadil la nak?? hahhaa.. alu comot nama mek lok !!