IF U DONT KNOW WHO I AM PLEASE DONT JUDGE ME
NOBODY IS PERFECT & I AM NOBODY
::: aku bukan PUTERI dari KAYANGAN tapi aku PUTERI dari bumi KENYALANG :::
(◕‿◕✿)

Saturday, July 03, 2010

kejadian malam 2 july



Hari ini pertama kali aku tengok bola dekat luar bertemankan mamat - mamat yang rasa handsome. hahaha serius lucu, yela aku keluar malam ooo.. serius aku tak pernah keluar malam dengan lelaki..tapi setakat dengan abang-abang aku tu tipu la kalau xpernah kan??? yela pukul 10 malam kawan aku ajak keluar, bukan 10 pagi OK !!! mak kenape benarkan aku keluar tadi mak?? tengok sekarang pukul berapa aku balik rumah..sambil tengok jam di atas meja aku nie, 12.15 AM .. hahhaa memeng sejarah punye la.. boleh masuk BOOK OF RECORD.. tajuk nye, PEREMPUAN BAEK BALIK SELEPAS PUKUL 12.. hahahhahaha ade ke tajuk macam tu? anggap jela ye !!


Tapi aku sebenarnya pelik jugak dengan mak n bapa aku, yela selalu nye mak aku punye la bising kalau aku keluar malam.. even dengan kawan perempuan pun mak sound gile.. tue la pasal aku jarang nak keluar malam, ala kira aku ni boleh jugak la di kategorikan sebagai PEREMPUAN MELAYU TERAKHIR.. hahaha puji diri kejap ye..


 tapi kenapa malam nie mak mengizinkan aku pergi ek? mak siap dengan senyum sampai ke telinga lagi tau... ish betul ke mak aku malam nie ek.. ke die demam ahh? aduhai apela ubat pengasih yang telah di bagi oleh ADD dan ERIK time bercakap dengan mak aku tadi ek... cuak jugak aku, yela dua orang lelaki jumpa mak dan bapa aku semata mata nak minta izin bawa aku keluar malam.. masa tu dalam hati aku, " wei korang buang masa je kot.. tak de nye mak aku nak benarkan anak dara die yang sorang ni kuar malam la".. tapi ale-ale salah sama sekali tau.. 




Eh, nak tau ke sape ADD and ERIK? ok, sebelum semua tertanye2 baik aku bagitahu k.. sebenarnya dua orang mamat ni adalah kawan aku.. kami kenal masa dekat kem PLKN dulu.. tapi tak sangka pulak jumpa lagi dekat sarawak nie.. die 2 dapat study dekat UiTM Sarawak.. sama la dengan tempat aku belajar.. aku pun xsangka dapat jumpe dieorg lagi.. itu JODOH ke ape ek?? hahhaa, ade ke patut pikir macam tue,  ish xmungkin la, aku selese je kawan dengan mamat dua orang nie,  dua-dua baik sangat dengan aku.. tapi aku tak tau la kalau dieorg baik BERMAKNA kan??? hahahhaa...opssss sori ADD and ERIK...aku gurau jela.. jangan marah ahhhhhh ..


laa tersesat pulak aku nie, aku sebenarnya nak cerita pasal bola, yela pengalaman pertama aku tengok bola dekat kedai makan yang berteman kan skrin yang GEDABAK besar n mamat mamat rasa handsome (ADD dan ERIK) hahahaha..best juga rupanya tengok bola ramai - ramaikan? tadi tengok Brazil lawan NEDLAND (betul ke ejaan aku ek? confirm salah punye la) toing3x..




kalau siapa tanye aku, aku sokong siapa, aku mesti kate Brazil.. yela antara brazil dan Nedland ni, kira brazil jela yang nama agak besar kan? so sebab tu la mulut aku lancar je sebut Brazil.. hahahaha eh jangan tanye aku pulak ek sapa pemain Brazil, kalau ade yang tanye jugak, aduhai mesti aku berpeluh2 jugak la nak jawab.. yela aku xkenal siapa pun kot.. hahhaa 


tadi masa seronok sangat nengok bola, ade la seorang abang ni, die nak pergi toilet kot, tibe-tibe die terlanggar siku aku. aku dah la tengah nak minum time tue, perghh terus terkejut aku wei.. siap jatuh aku punya AIR, aduhai basah muka aku.. abang tue siap gelabah ok.. die terus ambik tisu dekat kaunter dan berlari-lari dekat dengan aku, kira die rasa bersalah sangat la kot.. aduhai.. malu nye aku, yela suma orang tengok kot.. abang tue boleh tahan jugak la smart die.. aku masa tu rasa nak marah je abang tu, tapi............................. aduhai baik nya aku.. yela muka abang tue punya la baek n manis.. aduh... terus senyum aku, siap tak jadi marah kot.. hahhaa gatai2..


eh nak di jadikan cerita, selepas die lap-lap muka aku dengan tisu, abang tu terus berlari laju sangat wei... masa tue semua orang pelik tengok abang tue, yela kenapa die lari laju sangat ek, macam kene kejar anjing je.. selepas 2 minit baru abang tue datang balik dengan muka yang bangga gila.. hahhaa rupe nye die dah xtahan lagi nak buang air.. aduhai kesian gile abang tue, menahan KENCING rupe nya...ehh ade jugak orang macam tue kan? 


tapi abang tue baik sangat tau, muke die suci gile, dah la romantik.. yela ingat senang ke ade lelaki yang sanggup ambil tisu dan berlari semula dekat tempat meja aku dan terus lap muke aku yang basah kene air.. yela insan yang tidak dikenali pulak tue.. waaaa bes nye time tue.. tapi perasaan malu tue memang ade la.. ADD dan ERIK siap tengok je ape yang abang tue buat, die 2 boleh buat tak tahu je.. eee sabar jela kan.. takpe, nasib baek abang tue ade.. hahahha


masa Brazil jaringkan gol perghh melompat wei semua orang, aku pun turut same la berdiri, siap bersorak lagi.. yela pasukan yang aku sokong jaring gol kot.. hahahha bangganye time tue.. tapi makin lama perlawan tersebut, nedland pun jaringkan gol yang pertama dan kedua.. waa sedih nye aku.. aku terus diam dan buat-buat xde apa yang terjadi.. hahaha nasib la takde yang kutuk aku kan?? wahai brazil, kenapa la ko boleh kalah? aduhai malu je aku sokong kau.. hahhahahaa (mode menyesal dan kecewa)..


k lah.. sampai sini jela diari aku hari ini k.. sekarang pun dah lewat, aku nak cuci muka dan buat ape yang patut dulu sebelum tido.. SELAMAT MALAM semua.. 




...........TATA tt 22..........




MySpace                                                                        

6 comments:

Anonymous said...

xpe wak xpe, awak xsengaja kan??? kan kan??? hahahhaha

Anonymous said...

BAIK sangat !! tue yang ko suke kan??

Anonymous said...

erik: biasa la wei.. mas memang BAEK !!!

pu3mas89 said...

eeee aku kenal sangat korang siapa... eeeeeeeeeeeeeee !!!

hANySS JonG said...

aik???? bena ka sik penah balit after kol 12am??
hahaha...mcm bulak jak..
suatu ketika dulu kita pernah melakukannya...
lupak kenangan ka...emmm

pu3mas89 said...

laa mmg la aku ingt ya... tapi time ya ko ada ba GURL dgn aku.. tok aku sorng jak gurl.. yang lain suma laki.. xka gila ya..