IF U DONT KNOW WHO I AM PLEASE DONT JUDGE ME
NOBODY IS PERFECT & I AM NOBODY
::: aku bukan PUTERI dari KAYANGAN tapi aku PUTERI dari bumi KENYALANG :::
(◕‿◕✿)

Thursday, July 08, 2010

Apabila gambar mula bicara


Salam..
Wuuuiiish.. tak dapat aku gambarkan betapa bosan nya aku hari ni. Aduhai.. padahal pagi tadi aku rasa nak update blog la.. nak update foto baby kat FB la..semua aku tak buat. Tak tau kenapa. Tadi ada wakil TM datang explain pasal product pun tak leh nak concentrate.. bengong betul la.

Ntah apa jadi ngan kepala aku ntah. Tetiba aku rasa macam nak tanya En Google apa gambar yang kuar kalau aku search BOSAN. Kih kih..comey2 gambar yang keluar tau.. tak kurang jugak ada yang tak comey. Kalau korang nak tau.. cuba la tanya encek google sendiri..
k lahout dulu ye.. muke pun dah xboleh belah tau... poyo banget !!!
jangan GELAK tau.. 
X cantekk !!!




MySpace

14 comments:

Wan_hazel said...

ampey wak bosan ktk ya...hehehhe..

pu3mas89 said...

aii bna eh.. siyes mek xtauk mok polah pa tadi.. mala jak merenung laptop.. aduhai..

hANySS JonG said...

hehe..tudung dh di pos ke rumah..by mgu tok lak ada la sampe....

pu3mas89 said...

oo ok2.. brapa egek tudung tek?? lupa oit.. adoh ilang g budget aku bln tok.. hahah..

Wan_hazel said...

tedah ktk ilang bajet...lak mek ngepos tudung pen ngan ktk mok x???hehehe

pu3mas89 said...

hahha, tudung pen jak ktk mampu ka???
aiii xpatut.. dgn kmk pun berkira ka???

Wan_hazel said...

ai eh..tudung pen mahal eh...bukan bkira,,,ngenang nak ngumpul duit pakey g aji..hehhehe

pu3mas89 said...

nak g haji?? adeh alu lembut ati mek dgr.. auk la mun gya.. tolong tangga kat mangkuk hikmat ktk ah, taun bile mek g aji...

Anonymous said...

awak, awak comel sangat...suke tengok muke awak.. ==dr feez==

Anonymous said...

nice person...
cute and ``....```




-ikbal hafizi nordin-
(masih knl kite??)

pu3mas89 said...

dr feez, tq..tapi xbaek puji lebih2 tau..nanti c dia marah kang, baru tau.. btw thanks coz singgah !!

pu3mas89 said...

ikbal hafizi nordin???
hmm siapa ek?? xdapat nak ingat la.... cube la kasi klu ckit.. hahha

Hamzah Ian said...

niceblog.. lagu pun best..

pu3mas89 said...

heee thanks hamzah.. =)