IF U DONT KNOW WHO I AM PLEASE DONT JUDGE ME
NOBODY IS PERFECT & I AM NOBODY
::: aku bukan PUTERI dari KAYANGAN tapi aku PUTERI dari bumi KENYALANG :::
(◕‿◕✿)

Thursday, July 22, 2010

Emo Face Contest .





Syarat-syarat penyertaan adalah seperti berikut :

* Warganegara Malaysia 
* Jadi Follower  Lin 



* Gambar mesti Home Alone a.k.a SINGLE
* Gambar  edit boleh, tak edit pon boleh..
* Korang kene buat satu entri khas untuk contest ni dan ceritakan mimik muka apa yang korang tengah tunjukkan tu..
* Jangan lupa letakkan banner yang boleh didapati di sebelah kanan blog Lin tu di Blog anda.. (Link kan banner tersebut ke Blog Lin)



Due date untuk menghantar gambar anda berakhir pada
25 Julai 2010 ...
CEPAT !!



* Bila korang dah bersedia nak submit gambar tu, 
silapaste kan link korang kat comment box keyh..
^_^




ok nie la gambar yang menjadi dalangnnya
gambar nie pagi tadi masa aku dipaksa bangun awal2 pagi gara2 nak teman kan mak aku pergi hospital..
nie kira muke xikhlas la kan.. aku sendiri xpandai nak describe pic nie macam mana wie.. Sebenarnya kan, aku xsuke tengok gambar nie.. yela pelik sangat !!
XCANTEK & XCOMEL LANGSUNG !!!
macam


..........................................................


hmm malas la nak cakap.. ..
korang nak kutuk pun aku xkesah..
dah nama kontes nie nak memek muka emo.. so aku letak je la ye...
persoalan nya.. emo kaH ??


HARUS..


OK, muka XIKHLAS aku nie terjadi bukan ape tau,  pagi tadi aku baru je ingat nak rehat dengan tido golek2 sambik peluk bantal busuk aku yang kaler maroon tue...
xnak bangun subuh2, kira nak bangun lewat around pukul 12 ke 1 ke baru gempak kan..
yela dah nama perempuan, mesti la ade cuti nye !!
kan??
LOL cuti tue maksud nye EN BLOOD datang setiap bulan la...


~~WINK ~~


tapi mak aku suke je kacau pogram aku..
Die xtau ke aku CUTI arini??
ke aku lupa nak bagitahu mak
 " mak jangan kejut pagi esok k.. nak tido la.. nak mimpi PUTERA IDAMAN !! "
wakakakkaa


k lah aku malas nak cakap banyak kang memek muka aku tue bertukar jadi makin teruk kang,
 siapa nak tanggung !!!!


TATA TT 22




EH INI PESANAN PENAJA TAU !!!!

Selepas dari tarikh tutup tersebut, beberapa peserta akan terpilih ke 
peringkat seterusnya.. 
Sesiapa yang terpilih akan dimaklumkan pada entri Lin yang akan datang..



Pemenang akan menerima (_______________) hahaha.. 
rahsia..!!
syhhh..!!




Gud Luck





MySpace

6 comments:

^_^LyNn^_^ said...

aloorr~..kesiannyer kene kejut pagi2..
papepun,pict anda diterima..
tggu keputusannyer nnt keyh..
thankz 4 joining..^_^

amira said...

dimanakah shoutbox kamu.. selalu tidak kelihatan di monitor sy.. sgt susah hati jika begini..

pu3mas89 said...

lynn.. ok TQ..

pu3mas89 said...

mira.. tue ha yang sebelah kanan bhgn atas tue... yang ade warna pink...nmpk x???

amira said...

x kuar juga =(

pu3mas89 said...

yeke??? hmm nape ek?? xtau la pulak.. yang lain ok je kot..