IF U DONT KNOW WHO I AM PLEASE DONT JUDGE ME
NOBODY IS PERFECT & I AM NOBODY
::: aku bukan PUTERI dari KAYANGAN tapi aku PUTERI dari bumi KENYALANG :::
(◕‿◕✿)

Monday, July 05, 2010

Award dari AFIFF



Muahahhahaha, 
Wakakakakakakakaka
Heehehehehhehehehehehhehe
Kikikikikikikikikikikikikikikikikikiki
(Tergelak sorang sambil lap mata dengan tisu GARFIELD.. )
kire aku terharu BANGET la ek..
**wink wink wink**

Dapat x korang imagine aku gelak sampai kuar air mata? laa xyah la pulak korang nak buang masa untuk pikir ye, sebab aku METAFORA je kot?? ehh betul ke aku nye AYAT sastera itu.. (sape budak sastera tolong betol kan boleh?? hahahhaa) Hari ini aku ade banyak rasa suke, rasa suke yang SANGAT-SANGAT (ayat pun dah tonggang langgang), aduhai macam mane nak bagitahu ek? paham2 sudeh !! Sebelum aku nak terus mengarut, baek aku terus kan hajad murni aku, sebenarnya aku nak ucap TIME KASEH dengan..................






Afiff Edogawa 

(kalau nak kenal mamat nie, korang klik je kat nama nie..)

haa ini die punye page si Conan edogawa nie.. hahahha.. 
kalu nak pergi blog die, klik je gambar nie.. ada paham? 

sebab die dah bagi aku AWARD.. so kire aku bangga sangat la kan.. HAA TENGOK AKU LETAK NAMA DIE BESAU2 OK !! hambek kau.. sape xnampak lagi name pemberi award tu, baek korang pergi kedai Cermin mata la ye.. hahhaa aku xpernah lagi dapat AWARD mengAWARD sebelum nie, yela aku org baru je kot.. xsampai sebulan lagi aku menceburi bidang memBLOGGER ini.. so agak terharu la jugak xsampai sebulan dah dapat 1 award.. 

....TADAA...

haa ini la entry afif yang KHAS untuk aku.. 
comel kan??? 
jangan jeles ahh.. 
hahahha

......DAN.....
ini la Award yang aku dapat... 
aku nak semadi kan Award ini di side bar aku ye..
wink wink wink**

Terima kasih AFIF

( p/s: Afif ape maksad MUDE SEHARI? birthday kite 2 dekat ek?? )




MySpace                                                                        

2 comments:

afiff edogawa said...

wah.. besarnye nama tu... nice2... hehe...

pu3mas89 said...

hahaha khas 4 u ok !! hahhaa