IF U DONT KNOW WHO I AM PLEASE DONT JUDGE ME
NOBODY IS PERFECT & I AM NOBODY
::: aku bukan PUTERI dari KAYANGAN tapi aku PUTERI dari bumi KENYALANG :::
(◕‿◕✿)

Wednesday, July 14, 2010

Berbuka puasa bersama Paan



Awak2, jom makan?
kite makan sama2 tau.. nak?? 


hmm thanks awak sebab teman kan kite...nanti kite keluar lagi k...hahhaha poyo je ayat pu3 kan? aikk, korang jangan nak perasan ok !! pu3 bukan ajak korang pun, pu3 teringat kata2 kawan pu3 tadi.. tapi kalau ade nak ajak pu3 makan pun boleh jugak.. pu3 xkan tolak punye la.. yela hajad orang xbaek kite xtunaikan ok.. betul kan???

korang nak tau x? tadi pu3 keluar dengan kawan pu3.. die ajak teman die keluar makan, konon2 die mengidam nak makan KFC la kan.. hahahaha, lucu pulak kawan pu3 ni kan..word menf=gidam tue la yang xboleh blah sangat ok !!

ok jom pu3 kenalkan kawan pu3 nie.. nama die paan.. die perempuan tau.. bukan lelaki.. yela, selalunya semua org ingat die lelaki tau.. sebab nama die agak UNIK sikit kot.. tapi bagi pu3, biasa je kot... hari ni paan puasa ganti.. jadi die ajak aku keluar makan n teman kan die konon2 pu3 nie boleh tolong habiskan semua makanan die.. hahhaa.. yela kawan2 pu3 semua cakap pu3 nie pelahap makanan dieorang.. haha sampai hati dieorang kan? T_T 

ok pu3 pun dah ngantok nie, so biar gambar je yang bicara k... 
so jom kite skodeng muke paan daripada muke lapar sampaila muke die kekenyangan nak?? JOM !!!

haahh ade nampak x muke paan yang penuh kepuasan makan?
pu3 makan dengan paan je.. 
yela xde sape lagi nak teman kiteorg..
kawan2 sume dah study jauh2..
hmm kesian x kesian??

laaaa korang jangan la nangis pulak ye..
ok??

..PROMISE...


ok selepas tengok muke paan aku pun ape lagi, nak interprem jugak la.. yela penat aku tolong paan baca doa n tunggu azan berkumandang tau.. so selepas azan, aku dulu yang terus menggapai straw OK !!!
serius aku haus.. tapi xkan aku nak minum depan paan kot.. kesian die.. dah la muke die penat sangat2..

haaa ambik kau muke gelojoh aku pun nak interprem OK !!!

ok, gambar di bawah nie pulak gambar aku n paan selepas PUAS menghabiskan semua makanan yang ada...
PAAN, JOM GAMBAR...
hmmm SEPANTAS KILAT paan men jawab...

JOM



kasi besaQ sikit ini gambar !!

haa muke atas nie muke paan yang tengah GELABAH tahap GABAN.. yela die cari kunci kereta tapi xjugak jumpe, tapi yang lucu nye, masa die gelabah xtentu pasal tue, aku boleh pulak luangkan masa untuk PICIT button hempon CAP AYAM aku ni.. so comel xmuke paan disaat die gelabah? wahahha jahat nye aku kan?
kesian paan...

 OK gambar bawah nie pulak, gambar kami nak beredar dari KFC itu.. selamat tinggal STAFF KFC yang hensem itu.. adeh, xsempat aku nak bermesra dengan mamat itu.. hahhaha


haa ALHAMDULILLAH..
aku terasa kenyang sampai sekarang OK...

SO esok, sapa lagi nak ajak aku makan??
angkat tangan tau !!

p/s: alahai aku bile lagi nak ganti puasa aku nie ek?? puasa xlama lagi kot.. adeh !!



MySpace

6 comments:

hiro said...

huk2.agak kurang ajar gmbr peha ayam..haha..gua lama tak makan oittttt.

SweetyMui2 said...

cam lmk jak xmakan ngan incik kepsi..haha

hANySS JonG said...

oit deng..mcm kenal jak JOJET dipakei ko ya..hahaahah....
nang mkn jakla..org dh kurus tek nk...hihi

pu3mas89 said...

hiro, tue baru cikit ayam punye paha, banyak g kot, xsempat nak snap.. ehh lupe, kite dah mkn untuk ko skali ok !!

pu3mas89 said...

sweety.. mengidam skali ke???? JOM MKN NAK?

pu3mas89 said...

oit, mkn kan harus.. adeh eh.. ko tok mcm la xknl aku.. btw, cantek x jojet ya??